logo FlowMon Networks, a.s.

Flowmon nástroje vstupují do magického kvadrantu řešení pro monitoring a diagnostiku výkonnosti sítí

Flowmon řešení pro správu a zabezpečení síťové infrastruktury založené na pokročilé technologii monitorování a analýzy datových toků zařadila vedoucí výzkumná a poradenská agentura Gartner do Magic Quadrant for Network Performance Monitoring and Diagnostics.

"Rostoucí komplexnost podnikového IT představuje pro administrátory skutečnou výzvu. Flowmon jim pomáhá získat kontrolu nad jejich IT prostředím pomocí detailního poznání toho, co se v síti děje. Neustále pracujeme na posouvání jeho možností, abychom udrželi vysoký výkon, snadnost používání a zároveň i dostupnost tohoto řešení. Věřím, že zařazení Flowmon Networks do magického kvadrantu agentury Gartner potvrzuje, že jsme na správné cestě. Být v magickém kvadrantu agentury Gartner je poctou pro jakoukoliv technologickou firmu na světě. Jsme hrdí na pokrok, který jsme v posledních letech udělali. Věříme, že právě to bylo důvodem našeho zařazení do magického kvadrantu řešení pro monitoring a diagnostiku výkonnosti sítí," říká Rostislav Vocilka, ředitel společnosti Flowmon Networks.

Magické kvadranty společnosti Gartner (Magic Quadrant for Network Performance Monitoring and Diagnostics, NPMD) lze považovat za vlivné tržní studie poskytující informace o různých segmentech IT. Poskytují nezávislý přehled o trhu a pomáhají zákazníkům zorientovat se mezi hráči v dané oblasti.

Analytici rozhodují o zařazení společnosti do kvadrantu na základě komplexní výzkumné metodologie. Čeští Flowmon Networks jsou jednou z mála evropských firem, které se do letošního NPMD reportu dostaly.

Hlavní přínosy řešení Flowmon:

Článek FlowMon Networks, a.s. ze dne pátek 26. února 2016

Další články od FlowMon Networks, a.s.