logo FlowMon Networks, a.s.

Prestižní ocenění v soutěži 2015 Red Herring Top 100 Europe Award pro Invea-Tech

Společnost Invea-Tech získala jako jediný český zástupce prestižní ocenění v mezinárodní soutěži 2015 Red Herring Top 100 Europe Award a zařadila se tak mezi sto nejnadějnějších technologických firem Evropy.

O zařazení do žebříčku Top 100 Europe Award se každoročně uchází stovky firem podnikajících v oblastech, jako jsou telekomunikace, vývoj softwaru a hardwaru, bezpečnost nebo biotechnologie. Společnosti přihlášené do soutěže jsou hodnoceny odbornou porotou tvořenou vedoucími pracovníky z oboru ICT a investory.

"Poslední rok byl pro Invea-Tech mimořádně úspěšný. Ocenění Red Herring je dalším důkazem toho, že naši vizi sdílí nejen zákazníci, ale také odborná veřejnost. Jsem pyšný na to, že se nám podařilo prosadit v ostré evropské konkurenci a zařadit se mezi nejslibnější mladé firmy regionu," uvedl Rostislav Vocilka, výkonný ředitel společnosti Invea-Tech.

Nominovaní jsou posuzováni na základě dvaceti kvalitativních a kvantitativních kritérií, mezi které patří například finanční zdraví, dopad na odvětví, tržní podíl, přínos k rozvoji technologií, kvalita managementu a další. Hodnocení probíhá na základě přezkoumání aktuálního stavu firmy a jejího historického vývoje.

Celosvětová mediální společnost Red Herring sestavuje žebříček Top 100 od roku 1996. Jeho cílem je zviditelnit nejslibnější technologické firmy z Evropy, Asie a Ameriky. Editoři Red Herringu byli mezi prvními, kdo upozornil na potenciál takových firem, jako jsou Google, Facebook nebo Skype.

Invea-Tech v minulosti získala řadu tuzemských i zahraničních ocenění a pravidelně se umisťuje v žebříčku nejrychleji rostoucích technologických firem střední Evropy, který sestavuje poradenská společnost Deloitte. Analytici Gartneru ji ve svém reportu označují za jediného evropského dodavatele řešení pro behaviorální analýzu a automatickou detekci anomálií v síťovém provozu.

Další články k tématům - analýza - bezpečnost - Facebook - Google - ocenění - soutěž - Rostislav Vocilka

Článek FlowMon Networks, a.s. ze dne čtvrtek 23. dubna 2015

Další články od FlowMon Networks, a.s.