logo FlowMon Networks, a.s.

Australské zastoupení INVEA-TECH v Melbourne

Společnost INVEA-TECH otevřela zastoupení v australském Melbourne, která má na starosti obchodní aktivity a navazování partnerství v asijsko-pacifickém regionu. Americkou pobočku společnosti zároveň začátkem ledna posílil David Raviv.

Po vzniku zastoupení v Německu a Beneluxu je otevření další pobočky v Austrálii pro INVEA-TECH v krátké době další významná zahraniční expanze, kterou potvrzuje status jedné z nejrychleji rostoucích tuzemských IT firem. INVEA-TECH Australia představuje růst firmy v asijsko-pacifickém regionu, kde doposud působila prostřednictvím obchodních partnerů.

"Otevření australského zastoupení je pro nás cesta, jak lépe vyhovět potřebám zákazníků v regionu, který vnímáme jako opravdu perspektivní. Jeho potenciál jsme si potvrdili i na loňském veletrhu CeBIT Australia, kde jsme vystavovali v rámci oficiální expozice České republiky a kde byl o naše technologie velký zájem," uvedl Michal Holub, International Sales Director společnosti INVEA-TECH.

INVEA-TECH Australia povede Samuel Py, profesionál s více jak desetiletými zkušenostmi ze světa IT security byznysu. Klíčovou úlohou pobočky bude vedle rozvoje obchodu a partnerské sítě také šíření povědomí o technologiích monitoringu sítí a behaviorální analýzy, a to nejen v Austrálii, ale celém asijsko-pacifickém regionu.

"Austrálie je v oblasti ICT opravdu zajímavý trh a evropské firmy zde mají dobré jméno. INVEA-TECH patří mezi špičkoví výrobce, který dodává své produkty do Německa, USA i na další trhy. Jsem přesvědčen, že taková řešení zákazníci ocení i zde," komentoval Samuel Py z INVEA-TECH Australia.

Samuel Py má za sebou rozmanitou kariéru, během které vedl několik firem z oblasti IT. Má mezinárodní zkušenosti z oblasti managementu, uzavírání strategických aliancí, rozvoje obchodu i produktového marketingu.

Společnost INVEA-TECH zároveň oznámila, že její pobočku ve Spojených státech amerických posílí David Raviv. "Počet našich zámořských zákazníků neustále roste. Proto jsme se rozhodli rozšířit naši tamní pobočku o Davida, který posune naše tamní aktivity zase o úroveň výš," uvedl Jiří Tobola, který je zodpovědný za expanzi INVEA-TECH na americkém trhu.

Raviv bude mít na starosti strategické směřování společnosti na severoamerickém trhu a rozvoj obchodní spolupráce. "Rychlý rozmach IP sítí, zvyšující se počet zařízení a různorodost prostředí společně s neustále rostoucím objemem vnitřních i vnějších hrozeb zvyšují závislost podniků na síťové infrastruktuře. To přirozeně vyvolává naléhavou potřebu monitorovat a analyzovat dění v síti. Konkurenční nástroje jsou buď neúměrně drahé, neposkytují odpovídající škálovatelnost, úroveň detailu či jsou limitovány modelem nasazení. Řešení INVEA-TECH disponuje ve všech těchto oblastech výjimečnými schopnostmi. Růst firmy v desítkách procent dokazuje, že zákazníci tyto vlastnosti oceňují a mají o ně zájem," komentoval David Raviv z INVEA-TECH USA.

David Raviv v minulosti působil jako technický specialista v přední americké společnosti věnující se distribuci bezpečnostních řešení. Pomáhal také nastartovat byznys několika americkým startupům a je zakladatelem největší nezávislé platformy zaměřené na bezpečnostní technologie ve státě New York, The New York Information Security Meetup. David Raviv je držitelem vysokoškolských titulů v oborech Computer Science a Business Administration.

Další články k tématům - Austrálie - bezpečnost - CeBIT - hrozby - monitoring - USA - Michal Holub - Jiří Tobola

Článek FlowMon Networks, a.s. ze dne čtvrtek 12. února 2015

Další články od FlowMon Networks, a.s.