logo FlowMon Networks, a.s.

Flowmon Networks plánuje přijmout nové vývojáře, obchodníky i technické specialisty

Společnost Flowmon Networks, která vyvíjí moderní řešení pro monitorování a ochranu podnikových sítí chce pro udržení vysokého tempa růstu letos do svého brněnského centra přijmout až 25 nových IT specialistů.

"Důraz na inovace nám pomáhá udržet vysokou míru diferenciace a přidanou hodnotu řešení Flowmon. Díky tomu se na něj obrací čím dál víc zákazníků a partnerů. Jsem hrdý na to, že se nám během několika let podařilo z malého týmu vybudovat úspěšnou společnost, která patří k technologické špičce v oboru. Chceme v cílových oblastech získat nové partnery, systémové integrátory a resellery, kteří budou schopni zákazníkům úspěšně nabízet naše pokročilá řešení pro monitorování, diagnostiku a analýzu počítačových sítí. Abychom jim mohli poskytovat podporu na špičkové úrovni, chceme posílit naše řady až o 25 nových kolegů - vývojářů, obchodníků a technických specialistů," říká Rostislav Vocilka, ředitel společnosti Flowmon Networks.

Na výsledcích Flowmon Networks se v minulém roce největší měrou podepsal zvyšující se zájem firem o nástroje pro diagnostiku výkonnostních problémů a ochranu před pokročilými kybernetickými hrozbami (60% růst počtu prodaných licencí Flowmon ADS). Dařilo se také relativně novým produktům, jako je Flowmon APM pro monitorování výkonnosti aplikací a Flowmon DDoS Defender, systému pro ochranu před DDoS útoky.

Z pohledu jednotlivých segmentů trhu táhl poptávku především zájem ze strany velkých podniků. Flowmon nově nasadily například největší slovenská banka, Slovenská spořitelna, přední výrobce nealkoholických nápojů, společnost Kofola, nebo japonská herní společnost SEGA. Minulý rok firma zákazníkům dodala řadu nových užitečných funkcí a také letos plánuje významná vylepšení svého produktu.

"Chystáme se například dále zkrátit čas potřebný pro detekci hrozeb, významně inovovat naše řešení pro ochranu před DDoS útoky nebo rozšířit portfolio podporovaných aplikací v rámci monitorování jejich výkonnosti. Náš produkt také připravujeme pro rozsáhlá distribuovaná nasazení s centrální správou a pro prostředí cloudu. Neustále se poohlížíme po nových technologiích, které mohou být pro naše zákazníky užitečné. Velkou výzvou je internet věcí, kde předpokládáme exponenciální růst počtu zařízení připojeních k síti. Vše tak směřuje k potřebě analyzovat opravdu extrémní množství dat, tedy tzv. big data," vybírá novinky Pavel Minařík, technický ředitel Flowmon Networks.

Aktuálně volné pozice:

Článek FlowMon Networks, a.s. ze dne pondělí 29. února 2016

Další články od FlowMon Networks, a.s.