logo FlowMon Networks, a.s.

Prestižní ocenění pro řešení FlowMon od INVEA-TECH

Řešení FlowMon společnosti INVEA-TECH získalo na CeBITu prestižní cenu European Seal of e-Excellence 2013 za inovaci a marketing v oblasti kybernetické bezpečnosti a hrozeb. FlowMon se zabývá oblastí monitoringu a bezpečnosti sítí.

FlowMon je kompletní řešení pro monitorování a bezpečnost počítačových sítí na základě IP toků, které obsahuje inovační technologii analýzy chování sítě (Network Behavior Analysis, NBA). Ta umožňuje automaticky detekovat hrozby, proti kterým jsou ostatní bezpečnostní nástroje neúčinné - jedná se například o špionážní malware psaný na míru, viry a botnety nepodchycené antiviry, sociální inženýrství a další hrozby.

Právě technologie NBA kontinuálně řadí dle reportu analytické společnosti Gartner společnost INVEA-TECH mezi několik málo společností celosvětově, které řešení toho typu dodávají. INVEA-TECH na rozvoji řešení úzce spolupracuje se sdružením CESNET, předními českými i světovými univerzitami a se společností CISCO. V rámci evropského trhu je společnost INVEA-TECH v oblasti monitoringu na základě IP toků a bezpečnosti sítí lídrem s mezinárodní působností na více než 15 světových trzích.

Zdeněk Vrbka (Contry Manager pro Německo ve společnosti INVEA-TECH) k ocenění uvedl: "Cena European Seal of e-Excellence je pro nás velkou poctou. Vzhledem ke vzrůstajícím hrozbám v oblasti bezpečnosti sítí klade naše firma velký důraz na inovace a marketing pokročilých technologií, které se využívají v boji s novými kybernetickými útoky. Jsme proto velmi rádi, že nám bylo toto ocenění uděleno, navíc již podruhé v řadě za sebou."

Další články k tématům - analýza - antivir - CeBIT - malware - marketing - monitoring - ocenění - Zdeněk Vrbka

Článek FlowMon Networks, a.s. ze dne pátek 8. března 2013

Další články od FlowMon Networks, a.s.