logo Fortinet, organizační složka

Fortinet rozšiřuje obchodní tým

Společnost Fortinet přivítala do svého obchodního týmu novou posilu - Petra Katzera, který nastoupil na pozici Major Account Manager pro Českou republiku se zaměřením na korporátní zákazníky.

Hlavním úkolem Petra Katzera bude rozvoj obchodních příležitostí a péče o zákazníky ze segmentu korporací, tedy o největší firmy s rozsáhlými implementacemi. Tento krok byl logickou reakcí na neustále se zvyšující tempo růstu prodeje bezpečnostních technologií v České republice.

"V České republice máme velké plány, rádi bychom se stali jedničkou na trhu. Pro náš úspěch jsou samozřejmě klíčoví kvalitní zaměstnanci, proto do rozvoje lidských zdrojů intenzivně investujeme a já jsem velice rád, že mohu v týmu aktuálně přivítat rovnou tři nové členy," řáká ke jmenování nových zaměstnanců Ondřej Šťáhlavský, regionální ředitel společnosti Fortinet pro region střední a východní Evropy.

"Příležitosti podílet se na obchodním rozvoji tak progresivní firmy, jako je Fortinet, si velmi cením. Práce se zákazníky ze segmentu korporací je pro mě vítanou výzvou a příležitostí, jak zúročit zkušenosti nasbírané během dlouholeté obchodní praxe a úzké spolupráce s různými typy klientů," říká ke svému jmenování Petr Katzer.

Petr Katzer má více než desetileté zkušenosti z vysokých obchodních pozic v předních IT firmách jako je Cisco, Dimension Data nebo ICZ. V posledně jmenované společnosti působil jako vedoucí prodejního týmu se zodpovědností za řízení prodejů, budování nových prodejních kanálů a vytváření obchodní strategie.

Petr Katzer vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze, je ženatý a má tři děti. K jeho zálibám patří sport a kultura, především literatura a film.

Tým Fortinetu v České republice posílí i další odborníci

Převážně mužský tým rozšíří i žena. Jana Šímová byla jmenována na pozici Inside Sales Representative pro region CEE. Před svým nástupem do společnosti Fortinet působila ve firmách MHM Computer a ICZ.

Martin Ignjatovič se stal systémovým inženýrem pro region střední a východní Evropy. Jeho úkolem bude asistence při celém prodejním cyklu od předprodejních prezentací až po technickou poprodejní podporu a vzdělávání zákazníků.

Ignjatovič působí ve společnosti Fortinet od roku 2014, začínal jako inženýr technické podpory pro region EMEA. Před nástupem do společnosti Fortinet působil jako senior system engineer u Českých aerolinií a ve společnosti Generali Development.

Michal Plíhal se stal Channel Account Managerem pro region střední a východní Evropy se zaměřením na malé a střední podniky. Před nástupem do společnosti Fortinet pracoval jako produktový manažer u českého IT distributora DNS, kde zodpovídal za prodeje produktů Fortinet i dalších bezpečnostních řešení.

V minulosti působil také ve společnostech AVG Technologies a ABRA Software.

Článek Fortinet, organizační složka ze dne pondělí 9. května 2016

Další články od Fortinet, organizační složka