logo Foxconn 4Tech s.r.o.

Pokročilá robotika pro složité výrobní operace změní podobu českého průmyslu

Foxconn 4Tech na mezinárodním veletrhu AMPER 2018 představí novinky z oblastí služeb pro chytré továrny, průmyslového internetu věcí a automatizace. Společnost vyvíjí a dodává vlastní produkty, služby a řešení určené především pro průmyslové a výrobní firmy i další obory.

"Návštěvníci veletrhu AMPER budou mít jako první možnost shlédnout naši novinku v podobě systému pro vizuální rozpoznání obrazu a videa ve spojení s umělou inteligencí. Řešení využívající strojové vidění, hluboké učení a neuronové sítě nejen pro rozhodování a automatizované sledování kvality výrobků, bezpečnost a autonomní systémy v moderních továrnách a dalších odvětvích. V aplikaci umělé inteligence, pokročilé datové analytiky, automatizace a strojového vidění patří Foxconn 4Tech mezi světovou špičku poskytovatelů těchto služeb a řešení," říká Jiří Krátký, komerční ředitel společnosti Foxconn 4Tech.

Dalšími tématy, které Foxconn 4Tech na veletrhu představí, bude například pokročilá robotika pro složité výrobní operace vyžadující vysokou přesnost a kvalitu produkce, vlastní systémy pro řízení výroby, chytrou logistiku integrované do praktických živých ukázek v robotické cele.

K dispozici bude také řešení pro přesnou lokalizaci pohybu zařízení, materiálů a osob v průmyslovém prostředí. Pro náročnou výrobu bude předvedeno podpora pokročilého řízení procesů za pomoci IoT a matematického modelování.

V neposlední řadě bude k dispozici vlastní průmyslová IoT platforma jako softwarový základ pro digitalizaci a automatizaci spolu s praktickým pokročilým řízením a monitoringem spotřeby energií v průmyslovém prostředí.

Foxconn 4Tech bude novinky prezentovat v hale V na stánku N2 - poprvé jako partner letošního 26. ročníku největšího mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení ve střední Evropě.

Mezinárodního veletrh AMPER se koná v Brně od 20. do 23. 3. 2018.

Článek Foxconn 4Tech s.r.o. ze dne pátek 23. února 2018

Další články od Foxconn 4Tech s.r.o.