logo GATC s.r.o.

RFID čtečka Intermec IF5 získala ocenění Top Performer od ODIN Technologies

Nejnovější verze RFID čtečky Intermec IF5 byla oceněna titulem "Top performer" v testu RFID čteček instalovaných v systémech vstupních bran. Testování provedla nezávislá americká testovací laboratoř společnosti ODIN Technologies. Nový firmware umožnil zvýšení množství čtených RFID tagů, zlepšení citlivosti a spolehlivosti čtení i zápisu.

Intermec IF5 je stacionární "chytrá" čtečka, která umožňuje aplikovat obchodní logiku a rozhodovací procesy přímo v místě získávání dat z RFID tagů, tedy přímo v samotné RFID čtečce. Dále umí čtečka sama ovládat připojené exerní snímače a s jejich pomocí řídit zvukovou nebo vizuální signalizaci. Uživatelé Intermec IF5 nejsou tedy nuceni pořizovat a implementovat nákladné servery pro zpracování nefiltrovaných dat z RFID tagů. A samozřejmě, Intermec IF5 podporuje čtení a zápis dle normy ISO 18000-6B a standardu EPC Class 1 GEN2.

"Nová verze Intermec IF5 poskytuje mimořádné výkonové parametry", řekl Christopher Fennig, Director Professional Services ze společnosti ODIN Technologies. "Její špičková výkonnost jak při nasazení v RFID branách, tak i v nasazení při RFID čtení z pásových dopravníků, dělá z této čtečky jednu z nejvýkonnějších RFID čteček v této třídě."

RFID čtečku Intermec IF5 je možné připojit k stávajícím systémům nejen pomocí běžného rozhraní RS-232, ale podporuje i přímé připojení do ethernetu nebo do bezdrátových sítí standardu WIFI 802.1 b/g. Pro připojení do podnikových sítí je možné využít největšího stupně zabezpečení, což dokládá certifikace CISCO CCX, kterou čtečka plně splňuje. Navíc je možné využít možnost dálkové správy samotné RFID čtečky nejen pro konfiguraci, ale i pro případnou aktulizaci aplikací při rozšiřování podnikových RFID systémů.

Článek GATC s.r.o. ze dne středa 22. srpna 2007

Další články od GATC s.r.o.