logo Geewa s.r.o.

Zkušený manažer Wei-Hai Chu v dozorčí radě společnosti Geewa

V dozorčí radě přední české internetové firmy Geewa (čti [dží-va]) zasedl pětačtyřicetiletý matador technologického byznysu Wei-Hai Chu.

Wei-Hai Chu V minulosti zastával manažerské pozice ve společnostech UPC, Karneval Media, British Telecom, Shell a World Online (nyní Tiscali). Posléze se Wei-Hai Chu stal investorem a poradcem českých technologických firem.

"Jsem rád, že naše vize společenských online her dostupných odkudkoliv oslovila právě Wei-Haie, který ji svými zkušenostmi z telekomunikačního prostředí už nyní pomáhá posouvat od vize k realitě.," uvedl Miloš Endrle, ředitel společnosti Geewa.

Od roku 1998 zastával Wei-Hai Chu funkci viceprezidenta telekomunikační firmy World Online, ve společnosti Shell se později stal šéfem portálové strategie v jejím internetovém investičním fondu.

Po angažmá v British Telecomu se Wei-Hai Chu stal posléze obchodním ředitelem firmy Karneval Media a spolu s ostatími členy vedení dovedl společnost k úspěšnému převzetí firmou UPC.

"Možnost pracovat s Geewoumě nadchla. Geewa je v současnosti jedním z nejvýznamnějších evropských internetových hráčů a ocenění časopisu Red Herring (zařazení mezi 100 nejlepších internetových firem) je toho důkazem. Věřím, že máme prostor pro růst v mezinárodním měřítku i na českém trhu. Těším se, že budu spolupracovat s talenovanými lidmi z Geewy na tomto růstu."

Ve volném čase se Wei-Hai Chu věnuje golfu, cestování, basketbalu a vaření.

Článek Geewa s.r.o. ze dne čtvrtek 5. června 2008

Další články od Geewa s.r.o.