logo GEMCO, s.r.o.

Nový design loga GEMCO a webu mygem.cz

Společnost GEMCO představuje nový design firemního loga a loga svého klíčového produktu myGEM - informačního systému s rozsáhlou funkcionalitou, podporou vlastního vývoje a vysoce kvalifikovaným implementačním týmem.

Řešení systému myGEM rozvíjíme už od roku 1999. Jedná se o ověřený nástroj pro řízení specifických podnikových procesů výrobních a obchodních organizací, který je v současnosti využíván jako hlavní podnikový informační systém u více než stovky českých a slovenských firem a institucí.

Informační systém myGEM je modulární systém vyvíjený s využitím nástrojů Oracle. Tyto standardní technologie umožňují nezávislost na systémové platformě.

V současné době je systém dodáván na technologii klient/server, podle požadavků zákazníka jsme schopni zabezpečit provoz na vzdáleném serveru formou terminálu a web klienta. Pro komunikaci se zákazníky je možno využít standardů EDI.

Systém je maximálně parametrizovatelný a správci systému mají možnost upravovat některá systémová nastavení. Vývojové prostředí je dostupné také u koncových zákazníků především pro potřeby samostatného rozvoje systému.

Společnost GEMCO s.r.o. byla založena v roce 1995 se zaměřením na vývoj, implementaci a prodej podnikových informačních systémů (ERP).

Poskytujeme řešení v těchto oblastech:

Další články k tématům - bezpečnost - design - EDI - ERP - ISO - normy - Oracle - server - servis - školení

Článek GEMCO, s.r.o. ze dne pondělí 29. května 2017

Další články od GEMCO, s.r.o.

Nový design loga GEMCO a webu mygem.cz

Intrastat v podnikovém informačním systému myGEM