logo GEMMA Systems, spol. s r.o.

Hitachi Chemical Europe používá Microsoft Dynamics AX

Implementaci s cílem zavedení nové moderní platformy a sjednocení informačních systémů v rámci Hitachi Chemical, realizoval tým konzultantů GEMMA Systems na základě projektu vypracovaného klientem.

Projekt navazuje na úspěšnou spolupráci Hitachi a GEMMA Systems v České republice a Velké Británii. Řešení GEMMA Systems uspěla v mezinárodní konkurenci, výběrového řízení se účastnili také implementátoři z USA a Německa. Implementace proběhla v součinnosti se společností Dynamica, která je stejně jako GEMMA součástí koncernu G2D a současně tak navázala na podobný úspěšný projekt v USA, odkud Hitachi Chemical převzala i některé programové úpravy.

Kromě standardních postupů využívajících metodiky Microsoft Dynamics Sure Step modifikovaných pro potřeby a prostředí Hitachi, bylo v rámci implementace využito i cloudové prostředí Microsoft Azure, které dobře posloužilo do doby zřízení produkčního serveru v Japonsku.

Implementovaný systém zahrnuje ucelené řešení od nákupu přes skladování po prodej a finance a obsahuje řadu programových úprav tak, aby vyhovoval vysokým nárokům zákazníků firmy Hitachi Chemical i interním potřebám koncernu.

Nový systém plně nahrazuje předchozí nesjednocené aplikace a usnadnil sdílení důležitých informací v rámci koncernu Hitachi Chemical. 

Hitachi Chemical Europe GmbH sídlí v německém Düsseldorfu a je evropským zastoupením japonské Hitachi Chemical Company. Zaměřuje se především na marketing a prodej produktů vyráběných ostatními subjekty koncernu Hitachi Chemical, jako jsou polovodičové materiály, materiály pro dotykové displeje a panely, materiály pro solární články, potravinářské foliové obaly, karbonové produkty a keramiky, lisované výrobky a plechové zboží, autobaterie, produkty práškové metalurgie, automobilové díly, průmyslové olověné baterie, průmyslové lithium-iontové baterie, kondenzátory, pohonné jednotky apod.

Další články k tématům - cloud - Dynamics - Hitachi - průmysl - USA - výroba

Článek GEMMA Systems, spol. s r.o. ze dne čtvrtek 26. května 2016

Další články od GEMMA Systems, spol. s r.o.