logo GEMMA Systems, spol. s r.o.

Kopřivnická TATRA nasadí Infor ERP LN 6

Dodavatelem robustního řešení na platformě Infor ERP LN 6 je brněnská společnost GEMMA Systems, se kterou TATRA spolupracuje již od roku 1998. Nový informační systém podpoří splnění cíle dalšího ekonomického rozvoje automobilky.

Významný nárůst výroby a aplikace moderních metod řízení podnikových procesů vyžadují také radikální posílení informačního systému pro řízení firemních zdrojů. Proto se společnost TATRA TRUCKS rozhodla zásadním způsobem inovovat stávající podnikový ERP systém. Nové řešení se zaměřuje primárně na oblasti plánování a řízení výroby, online řízení skladů a odvádění práce.

Nový podnikový informační systém Infor ERP LN 6 vychází z osvědčeného a spolehlivého ERP systému Baan IV, který TATRA používá již několik let. Nové řešení však zásadním způsobem zjednodušuje a zefektivňuje práci jednotlivých uživatelů, zrychluje a zpřesňuje přenos informací důležitých pro řízení podniku.

Změna informačního systému je tak nejen největší investicí společnosti TATRA TRUCKS do IT v posledních letech, ale především rozhodným krokem na cestě k moderní a efektivně řízené firmě.

Nový podnikový informační systém bude v TATRA TRUCKS uveden do ostrého provozu od 1. 1. 2017.

Další články k tématům - automobil - ERP - plánování - sklady - výroba

Článek GEMMA Systems, spol. s r.o. ze dne pondělí 20. června 2016

Další články od GEMMA Systems, spol. s r.o.