logo Gigaset Communications GmbH

Gigaset C470 IP a C475 IP s podporou nových služeb

Nové komunikační služby pro Gigaset Siemens C470 IP a C475 IP jsou poskytovány zcela zdarma. Bez zapnutého PC lze rychle prohlížet e-maily, nejnovější zprávy atd., současně Gigaset nabízí ve svých VoIP bezdrátových telefonech i další interaktivní internetové aplikace.

Nové služby jsou zobrazeny přímo na displeji telefonu a konfigurovány na webovém portálu Gigaset Communications gigaset.net. Mezi novými službami nechybí také překladač textů, převaděč jednotek a online encyklopedie.

U e-mailových zpráv je zobrazován odesilatel, předmět a nově také celý text. Tyto nové infoslužby doplňují již existující a velmi úspěšné online telefonní seznamy, tedy Bílé a Zlaté stránky. Uživatelé také mohou být v obraze prostřednictvím 50 různých přednastavených zpráv ze světa financí, zábavy, počítačů a sportu. Ovládací rozhraní je v několika světových jazycích a nové infoslužby lze nastavit i v češtině, v závislosti na zvoleném RSS kanálu nebo webových stránkách.

K dispozici je automatická aktualizace softwaru a nové interaktivní služby je tak možné používat se stávajícími přístroji. Kompatibilní je s přístroji Gigaset A580 IP a C475 IP, které jsou dostupné v ČR.

Hybridní přístroje Gigaset se připojí ihned

Všechny IP telefony Gigaset jsou hybridní přístroje, mohou se tedy používat jak pro hovory přes pevnou síť, tak přes internet. Díky tomu je plné pohodlí bezšňůrových telefonů DECT - včetně energeticky úsporných funkcí ECO DECT s nízkou radiací - dostupné i pro internetové telefonování. K online připojení dojde rychle a snadno pomocí funkce plug and play a kabelu vedoucího k routeru či bráně.

Telefony Gigaset Siemens C470 IP a C475 IP jsou v ČR již na trhu, a to v cenách 2310 Kč a 2570 Kč vč. DPH.

Další články k tématům - DECT - gigaset - VoIP - telefon

Článek Gigaset Communications GmbH ze dne čtvrtek 27. května 2010

Další články od Gigaset Communications GmbH