logo Gity a.s.

GiTy se prezentovala na PETROLSummitu

GiTy a.s., lídr na trhu satelitních komunikačních služeb v České a Slovenské republice, prezentovala své služby na druhém ročníku setkání profesionálů a odborné veřejnosti v oboru petrochemie, výroby a distribuce pohonných hmot a čerpacích stanic.

Roztříštěnost jednotlivých lokalit a s tím související problémy s vyhovující pozemní komunikační infrastrukturou v sektoru čerpacích stanic, je názorným příkladem k využití výhod satelitního připojení.

Satelitní připojení je jediným řešením, které garantuje 100 % pokrytí signálem v dané lokalitě. V případě GiTy je tak například zaručena dostupnost na území celé střední a východní Evropy. Mezi další výhody patří snadná a rychlá realizace připojení a zejména nadstandardní garance funkčnosti (odstranění rizika lokálních výpadků, mechanických přerušení sítě, atd.).

Na letošním ročníku PETROLSummitu zástupci společnosti GiTy, a.s., prezentovali své dosavadní zkušenosti s poskytováním satelitních služeb na tomto specifickém trhu, čímž obohatili jednostranné oborové zaměření toho odborného a společenského setkání.

Další články k tématům - Gity - petrol - summit

Článek Gity a.s. ze dne pátek 31. října 2008

Další články od Gity a.s.