logo Gity a.s.

Jihomoravský cyklistický portál spuštěn

Portál cykloturistiky Jihomoravského kraje s návazností na Dolní Rakousko, který bude podporovat turistický ruch v regionu, byl v těchto dnech spuštěn na stránkách www.cyklo-jizni-morava.cz. Jeho autorem a garantem provozu je společnost GiTy a.s.

Po sedmiměsíčních přípravách byl spuštěn jihomoravský cyklistický portál, který na zakázku Jihomoravského kraje připravila firma GiTy - Nettrade, dceřiná společnost GiTy, a.s. Cílem projektu bylo představit region jako lukrativní turistickou destinaci se širokou nabídkou cyklotras a stezek spolu se širokou škálou navazujících služeb.

Uživatel si po zadání adresy www.cyklo-jizni-morava.cz může nadefinovat trasu cesty, k níž získá mapu, profil trati a všechny související informace - např. kulturní památky, akce v okolí, možnosti občerstvení a další. Z portálu vedou rovněž přímé odkazy na obdobnou službu spolkové země Horní Rakousko. Turisté mohou informace získat nejen ze 14 informačních kiosků, které jsou rozmístěny po celé trase, ale také přímo z domácího počítače.

Společnost Gity - Nettrade, která zakázku získala ve veřejné soutěži, pracovala na projektu od dubna letošního roku. Hodnota celé akce byla vyčíslena na bezmála 7 miliónů korun.

Článek Gity a.s. ze dne úterý 18. prosince 2007

Další články od Gity a.s.