logo Gity a.s.

Tandberg potvrdil vedoucí postavení a získal nejvyšší růst tržeb ze všech videokonferencí za rok 2007

Norská společnost TANDBERG potvrdila vedoucí postavení ve svém oboru a získala nejvyšší růst tržeb ze všech dodavatelů videokonferenčních řešení za rok 2007. Na českém, slovenském, bulharském a rumunském trhu ji zastupuje GiTy a.s.

Společnost TANDBERG potvrdila vedoucí postavení ve svém oboru a získal nejvyšší růst tržeb ze všech dodavatelů videokonferenčních řešení za rok 2007. Vyplývá to ze zprávy nezávislé analytické společnosti Wainhouse Research.

Tento výsledek potvrzuje dlouhodobě nejvyšší růst prodeje všech produktů a za minulý rok je meziroční růst tržeb skupinových systému 41,7 % a systémů infrastruktury 78,8 %. Celkově pak je meziroční růst tržeb 47,5 %, nejvyšší ze všech videokonferenčních systémů. V České a Slovenské republice, Bulharsku a Rumunsku zastupuje tohoto lídra v oboru vizuální komunikace společnost GiTy, a.s., přední technologická firma s více než 17-tiletou působností na poli systémové integrace a s více než 10 000 referencemi.

TANDBERG nabízí unikátní systém, založený na plně standardizované jednotné architektuře, a první kompletní portfolio videokonferencí v kvalitě HD (High Definition). Díky tomu vyhovuje i nejnáročnějším požadavkům uživatelů na kvalitu, spolehlivost a jednoduchost ovládání.

V poslední době například nasadila společnost Gity tuto technologii pro krajské úřady, které tak zkvalitnily a zefektivnily vzájemnou spolupráci pomocí videokonferenční komunikace.

Článek Gity a.s. ze dne čtvrtek 21. února 2008

Další články od Gity a.s.