logo HPmarket.cz

HP představuje nové notebooky pro Windows 8

Společnost HP oznámila, že uvádí do prodeje novou řadu notebooků pro domácí i firemní uživatele, které jsou optimalizované pro operační systém Windows 8. Mezi novými produkty od HP, vyrobené z kvalitních materiálů a snahou o nezaměnitelnost designu, můžeme najít stylové notebooky, stolní sestavy i tablety.

Inovativní formáty, včetně hybridního PC s odnímatelným monitorem, umožňují uživatelům plně využívat výhod operačního systému Windows 8 a inovací od HP, včetně technologie HP TouchSmart.

"Portfolio osobních počítačů HP, které zahrnuje ultratenké notebooky, elegantní multifunkční počítače typu all-in-one a vysoce výkonné počítače pro firmy, je navrženo tak, aby naplnilo očekávání zákazníků, kteří netrpělivě čekali na představení operačního systému Windows 8", řekl James Mouton, senior vice president a generální manažer globální divize osobních počítačů HP. "Domácí uživatelé i organizace si nyní mohou vybrat ze široké škály business počítačů od HP například s více dotykovým displejem, v různých formátech či s elegantním designem, který lze přizpůsobit, aby přesně vyhovoval jejich potřebám."

Notebooky HP pro domácí uživatele

Portfolio notebooků HP s operačním systémem Windows 8, které jsou určeny domácím uživatelům, obsahuje hybridní PC a notebooky v tenkém designu s více dotykovým displejem, silným výkonem a vysokou užitnou hodnotou.

Podpora od HP

Společnost HP pro své zákazníky přichystala snadno dostupné nástroje podpory pro hladký přechod na Windows 8 a maximální využití výhod, které tento operační systém nabízí.

Nástroje podpory HP:

Další články k tématům - AMD - audio - baterie - design - fotoaparát - inovace - kamera - notebook - tablet - tiskárna - ultrabook - video - Windows - zdarma

Článek HPmarket.cz ze dne středa 28. listopadu 2012

Další články od HPmarket.cz

HP představuje nové notebooky pro Windows 8

Notebooky řady HP EliteBook z vás udělají profesionála