logo HPmarket.cz

Notebooky řady HP EliteBook z vás udělají profesionála

Pokud chcete přenosný počítač, který vás nezradí slabou výdrží baterie, ale naopak podrží ohromujícím výkonem a odolností, zvolte notebook z řady HP EliteBook. Zařadíte se tak do dlouhého seznamu spokojených profesionálů. Nejvýhodněji a nejrychleji přístroj koupíte v prověřeném internetovém obchodě.

Hledáte extrémně výkonný notebook, který maximálně ulehčí práci a ušetří čas? Váš ideální přenosný parťák by se mohl skrývat v exkluzivní řadě notebooků HP EliteBook. Tyto notebooky společnosti HP v sobě spojují maximální výkonnost s umírněným designem. S notebooky HP EliteBook se jako profesionál nebudete jenom cítit. Počítač z řady EliteBook z vás profesionála udělá.

Testovali ho podle armádních standardů

Vysoké produktivity i efektivity dosáhnete třeba u přenosné stanice HP EliteBook 8760w, která se pyšní výjimečnými parametry. Čekejte to nejlepší. Několik procesů a aplikací spuštěných současně zvládnou vícejádrové procesory, s tou nejnáročnější animací si pak poradí grafické rozhraní s certifikací ISV. S takovou výbavou vytvoříte několikarozměrné technické plány, komplexní studie i sofistikované návrhy. A váš šéf nedostane do ruky nic jiného než výtvor té nejvyšší kvality.

Třešničkou na dortu je potom fakt, že HP EliteBook 8760w byl testován podle armádních standardů. Jaké byly výsledky? Válečnou vřavu by asi neustál, nějaký ten pád by ale notebook přežít měl. Počítejte zkrátka se zvýšenou odolností vůči vibracím, pádům, prachu, vlhkosti i vysoké teplotě. Nepříznivé podmínky i cestování notebooky z řady HP EliteBook neskolí.

Samozřejmostí je pak rozšířená kapacita paměti či operační systém Windows 7 Professional. Překvapí vás však desítky nejrůznějších nástrojů a funkcí. Nejen technici, architekti a vývojáři ocení velký displej s úhlopříčkou 17,3 palců. Obdobné parametry má i notebook HP EliteBook 8460p, ten se navíc chlubí i extrémně dlouhou výdrží baterie (až 32,5 hodiny). Podrobné technické specifikace naleznete na stránkách internetových obchodů, kde si můžete nový notebook i levně a rychle pořídit. V nabídce je i nejrůznější příslušenství: grafické adaptéry, baterie nebo dokovací stanice.

V kavárně vám ostudu neudělá

HP EliteBook 8460w ale není jediný model, který se může stát vaším nejlepším pracovním parťákem. Úspěšní si chválí i notebook HP EliteBook 8560w. Ten vás dostane nejen maximálním výkonem, ale i designem: ostudu s ním proto po práci v kavárně rozhodně neuděláte. Přenesete ho tam navíc snadno - je tenký a lehký. Dlouhá životnost baterie navíc zajistí, že ze "hry" jen tak vyřazen nebude.

Vedle výkonného procesoru navíc rovněž nabídne grafiku s certifikací ISV. Jak už bylo řečeno, notebooky HP se chlubí absolvováním armádních odolnostních testů. Ani HP EliteBook 8760w není výjimkou. Notebook je navíc doslova prošpikován novými technologiemi, týkajícími se digitálního obsahu.

Malý, ale výkonný. Takový je model HP EliteBook 2560p. Uživatelé na něm oceňují zejména drobnost a lehkost. Notebook s úhlopříčkou 12,5 palců ale není žádný minimalista, co se týče parametrů. Dokumenty vytvoříte rychle pomocí výkonného procesoru, grafické projekty potom obratem zpracujete pomocí grafické karty Intel HD Graphics 3000. To vše bez kompromisů.

Tablet a notebook v jednom

Chcete tablet, ale neradi byste přišli o výhody klasického notebooku? I v tomto případě má řada HP EliteBook řešení. Pod názvem Tablet PC HP EliteBook 2760p se skrývá šikovný pomocník, který napřed zafunguje jako notebook. Pak jen sklopíte klávesnici a z přístroje se stane praktický tablet. Na příjmu tak budete pořád.

Dotyková obrazovka s úhlopříčkou 12,1 palců navíc odolá nárazům a odírání. Pokud si myslíte, že daní za funkci "2 v 1" je nízký výkon, jste na omylu. Tablet je vybaven špičkovým procesorem, práci na multimediálních projektech, dokumentech, tabulkách a prezentacích proto nebude nic brzdit. Standardem je snadné připojení k internetu a baterie s dlouhou životností.

Notebooky HP nabízejí svým majitelům výkon a komfort. Pokud chcete zažít komfort i při jejich nakupování, zamiřte do prověřených online obchodů.

Další články k tématům - EliteBook - ISV - notebook - počítač - tablet

Článek HPmarket.cz ze dne úterý 21. února 2012

Další články od HPmarket.cz

HP představuje nové notebooky pro Windows 8

Notebooky řady HP EliteBook z vás udělají profesionála