logo Hewlett Packard Enterprise

Inovace HPE GreenLake rozšiřují možnosti práce na dálku

Inovované cloudové služby HPE GreenLake pro infrastrukturu virtuálních desktopů (VDI) nabízí osvědčenou sadu technologií, které se díky zjednodušené správě, rychlejšímu zajištění produktivity, většímu zabezpečení a úsporám finančních nákladů rychle přizpůsobí požadovanému počtu zaměstnanců.

HPE poskytuje špičkové cloudové služby a řešení, které organizacím dávají možnost zprostředkovat zaměstnancům práci z domova a na mobilních zařízeních, přičemž jim i nadále poskytuje bezpečné a produktivní uživatelské prostředí.

Společnost HPE v dubnu 2020 významně podpořila iniciativu VDI a díky tomu v poslední době přivítala nové zákazníky z celé řady průmyslových odvětví.

Současné oznámení má posílit specializované nabídky VDI a dále rozšiřovat partnerství, která poskytnou zákazníkům kompletní řešení.

Nové cloudové služby využívají technologie klíčových partnerů HPE, jako je Citrix, Nutanix, NVIDIA a VMware.

"Naši zákazníci se potýkají s neočekávaným přechodem na práci z domova způsobeným pandemií Covid-19. Kromě počátečních opatření, která jsme všichni museli přijmout, nyní organizace přemýšlejí strategičtěji v novém normálním postpandemickém pracovním světě a žádají o naši pomoc při formování toho, jak bude vypadat budoucí pracoviště. S HPE GreenLake pro VDI můžeme poskytovat standardizovaná, prověřená řešení jako službu, která zlepšují bezpečnost a produktivitu a zároveň snižují náklady a zjednodušují správu," říká Keith White, Senior viceprezident a generální ředitel HPE GreenLake Cloud Services.

Modulární služby

HPE nabízí zákazníkům kombinaci počítačů a zařízení a poskytuje služby v modulech optimalizovaných pro každého uživatele formou služby.

Nově navržené VDI konfigurace v HPE GreenLake jsou optimalizovány pro každý typ vzdálené práce. Konfigurace jsou cenově dostupné, sestavené a dodávané v předdefinovaných velikostech - pro 100, 300, 500 a 1000 uživatelů.

Zákazník prostřednictvím předplatného platí na základě toho, kolik uživatelů VDI využívá, podle potřeby je možné konfiguraci škálovat.

Příklady využití VDI pro práci na dálku:

Partnerský ekosystém HPE

Společnost HPE prostřednictvím svého ekosystému partnerů rozšiřuje počet kanálů, kterými si lze řešení HPE GreenLake pro VDI pořídit. K řešení VDI dostupného od společnosti Citrix nově přibylo řešení VMware Horizon.

Partnerský ekosystém HPE je složen z předních systémových integrátorů, kteří implementovali do svých systémů HPE GreenLake. Díky tomu partneři jako Wipro a Accenture nyní nabízejí své vlastní pokročilé služby využívající řešení HPE GreenLake.

Cloudové služby HPE GreenLake poskytují zákazníkům výkonný základ pro řízení digitální transformace prostřednictvím elastické platformy jako služby, která může běžet jako on-premise či na okraji sítě nebo v kolokačním centru.

HPE GreenLake kombinuje jednoduchost a agilitu cloudu s řízením, která je součástí hybridního IT. HPE GreenLake nabízí řadu cloudových služeb, které urychlují inovace, včetně cloudových služeb zaměřených na výkon, správu kontejnerů, ochranu dat, HPC, operace strojového učení, sítě, SAP HANA a úložiště, VDI a virtuální počítače.

HPE GreenLake Cloud Services je rychle rostoucí službou, kterou využívá již více než 700 partnerů prodávajících HPE GreenLake, a více než 1000 zákazníků ve všech odvětvích různých velikostí, včetně společností v žebříčku Fortune 500.

Představené novinky společnosti HPE a nových partnerství ekosystému budou k dispozici v prosinci 2020.

Další články k tématům - cloud - covid-19 - desktop - GreenLake - kancelář - ProLiant - server - úložiště - VDI - zaměstnanci - Keith White

Článek Hewlett Packard Enterprise ze dne úterý 8. prosince 2020

Další články od Hewlett Packard Enterprise