logo HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.

Chytré hodinky s Androidem

Hodinky Huawei Watch se systémem Android - to je inteligentní datové centrum, které dokáže změnit Váš způsob života. K dispozici je výběr 40 různých designů ciferníků, tří luxusních pouzder a řady kvalitních kožených a ocelových řemínků.

Hodinky Huawei Watch jsou vybaveny funkcemi upozornění na příchozí hovory, SMS nebo e-maily, funkcí pro vyhledání ztraceného telefonu, senzorem srdečního rytmu, gyroskopem, akcelerometrem, barometrem, bezdrátovým spojením se sluchátky pomocí Bluetooth, podporou stahování hudby pro offline poslech. Přehrávání hudby lze spustit hlasovým příkazem, stejně tak lze ovládat třeba navigaci.

Hodinky nabízejí 1,4palcový dotykový AMOLED displej chráněný proti poškrábání safírovým sklíčkem a odolné tělo z nerezové oceli. Displej dosahuje rozlišení 400 x 400 px a hustoty zobrazení 286 ppi při kontrastním poměru 10 000:1. Ciferník dosahuje tradiční velikosti běžných náramkových hodinek (průměr 42 mm).

Technické specifikace hodinek Huawei Watch:

Hlasové ovládání

Díky bezdrátovému propojení se sluchátky pomocí Bluetooth a podpoře stahování hudby pro offline poslech jsou Huawei Watch vhodné například pro fitness aktivity či outdoor. Přehrávání hudby lze spustit hlasovým příkazem, stejným způsobem mohou uživatelé ovládat navigaci. Praktická je rovněž funkce pro vyhledání ztraceného telefonu.

Díky poslední verzi rozhraní Google Android Wear jsou Huawei Watch vhodné jak pro uživatele s OS Android, tak pro majitele telefonů se systémem iOS.

Dostupnost

Huawei Watch jsou v ČR dostupné od 16.11. 2015 za maloobchodní cenu 9990 Kč včetně DPH v distribučních sítích Alza, Electro World a Mobil Pohotovost. K dispozici je stříbrná varianta Huawei Watch s černým koženým páskem, který si však uživatelé mohou vyměnit za jakýkoliv jiný běžný 18 mm široký pásek.

Jako příslušenství si zájemci budou moci dokoupit pásek z nerezové oceli - Stainless Steel Link.

Další články k tématům - Android - Bluetooth - hodinky - iOS - navigace - SMS - telefon - WiFi

Článek HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o. ze dne čtvrtek 19. listopadu 2015

Další články od HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.