logo HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.

HUAWEI Ascend D quad: nejrychlejší SmartPhone na světě

Srdcem telefonu je čtyřjádrový procesor vlastní výroby Huawei K3V2 s rychlostí 1,2 GHz nebo 1,5 GHz. Ascend D quad s nejkompaktnějším designem mezi 4,5palcovými chytrými telefony rozšiřuje spektrum možností pro spotřebitele operačním systémem Android 4.0.

Ascend D quad je předurčen pro zábavu se 4,5palcovým dotykovým displejem s rozlišením 720P a s nejvýkonnějším grafickým procesorem na trhu, který podporuje 32bitové barvy Truecolor. Obrazovka s rozlišením 330 ppi poskytuje ostrý obraz i na přímém slunečním světle. Doplňuje ji zvuk Dolby 5.1 Surround Sound a hlasová technologie Audience earSmart, takže přístroj poskytuje mimořádné zážitky pro všechny smysly.

8megapixelový BSI fotoaparát na zadní straně, 1,3megapixelový přední fotoaparát a podpora nahrávání a přehrávání videa v plném HD rozlišení 1080p umožňuje zaznamenávat všechny životní okamžiky do nejmenších detailů.

Ascend D quad je vybaven baterií s kapacitou 1800 mAh, která při normálním používání vydrží jeden až dva dny. Funkčnost tohoto chytrého telefonu posiluje proprietární technologie správy napájení společnosti Huawei Device, která přizpůsobováním spotřeby energie aktuálním potřebám dosahuje až o 30 % delší výdrže baterie proti průmyslovému průměru. Udržováním nízké teploty čipu navíc zajišťuje efektivní fungování.

Ascend D quad s šířkou 64 mm a tloušťkou 8,9 mm potvrzuje, že co je malé, to je hezké. Díky mimořádně tenkému rámu se 4,5palcová dotyková obrazovka tohoto lehkého a kompaktního chytrého telefonu jakoby ztrácí v okraji, vytváří tak dojem nekonečna a dává telefonu výjimečně úzký profil.

"Reagujeme na to, co lidé od chytrých telefonů požadují nejvíc: rychlost, dlouhou výdrž baterie, vysoce kvalitní vizuální a zvukové funkce a kompaktní, lehké provedení. Huawei Ascend D quad jejich očekávání v těchto směrech překonává", řekl Richard Yu, předseda představenstva společnosti Huawei Device.

Spolu s inovativním řešením hardwaru disponuje Ascend D quad i výjimečným softwarem. Kromě operačního systému Android 4.0 přístroj optimalizuje komfort uživatele a pomáhá se snadným ovládáním.

V rámci řady Ascend D dále společnost Huawei uvedla chytré telefony Ascend D quad XL a Ascend D1. Ascend D quad XL je vybaven 2500 mAh baterií, která při normálním používání vydrží dva až tři dny. Ascend D quad XL má se stejnými specifikacemi jako Ascend D quad tloušťku 10,9 mm. Ascend D1 používá 1,5 GHz dvoujádrový procesor a má 1670 mAh baterii.

Telefony řady Ascend D quad budou od druhého čtvrtletí 2012 k dispozici v Číně, Austrálii, Evropě, v oblasti Asie a Tichomoří, v Severní a Jižní Americe i na Blízkém východě.

Další články k tématům - Android - fotoaparát - SmartPhone - telefon

Článek HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o. ze dne pondělí 23. dubna 2012

Další články od HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.