logo HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.

Telefony Huawei G7 pro vítěze hokejového kvízu

Jaromír Jágr předal v observatoři Žižkovské věže chytré mobilní telefony Huawei G7 všem 28 výhercům soutěže Hokejový kvíz, která probíhala v rámci MS v ledním hokeji 2015 v Praze.

S koncem mistrovství světa v ledním hokeji bylo spojeno vyhlášení a odměnění vítězů soutěže "Hokejový kvíz", která byla s MS spojena. Od 20.4. do 17.5. 2015 mohli zájemci každý den tipovat správnou odpověď na soutěžní otázku a vyhrát jeden z 28 chytrých mobilních zařízení Huawei G7.

Soutěž připravila Česká televize ve spolupráci se společností Huawei. Slavnostní ceremonie proběhla 19.5. 2015 v nevšedním prostředí observatoře Žižkovské věže, která se nachází v 93 metrech nad zemí.

O partnerství značky Huawei s Jaromírem Jágrem a s reprezentačním hokejovým týmem promluvil Radoslaw Kedzia, CEO Huawei Technologies (Czech). Soutěž realizovala ve spolupráci s Huawei Česká televize.

Na závěr ceremonie odpovídal Jaromír Jágr na dotazy novinářů.

Huawei partnerem hokeje i fotbalu

V úvodu dostal slovo pan Radoslaw Kedzia, CEO Huawei Technologies (Czech), který posléze o spolupráci Huawei s Jaromírem Jágrem a českým hokejovým týmem řekl: "S Jaromírem Jágrem a jeho hokejovým Kladnem jsme začali spolupracovat v roce 2013. Uvědomujeme si, že Jaromírovo jméno má váhu jak na ledě, tak i mimo mantinely zimního stadionu. V Huawei jsme všichni týmovými hráči, a proto rozhodnutí rozšířit partnerství i na český národní hokejový tým v roce konání domácího mistrovství světa perfektně doplňuje naši marketingovou strategii. Nicméně lední hokej není jediným sportem, s nímž kooperujeme; Huawei je také partnerem top fotbalových klubů po celém světě."

Předání cen, fotografování i interview v dobrém rozpoložení

Poté, co Jaromír Jágr individuálně předal všem vítězům "Hokejového kvízu" chytrý mobilní telefon Huawei G7, s každým vítězem se vyfotografal a podepsal spolu s panem Radoslawem Kedziou pamětní dres, v dobrém rozpoložení odpovídal na dotazy novinářů v rámci hromadného interview.

Jágr o odchodu Rusů před hymnou soupeře po finále MS

"Ať se stane, co se stane, musíš respektovat soupeře. I když je porážka bolestivá, na ledě prostě musíš na hymnu vítězů zůstat, nedá se nic dělat. Rusáci to neunesli. Ale trošičku se to rozdělilo na dvě party. Hráči jako Ovečkin, Malkin a jim podobní chtěli zůstat a to ukázalo, jací jsou nejenom hráči, ale i lidé. Na Malkina s Ovečkinem nedám dopustit, jsou to srdcaři, kteří nikdy šampionát neodmítnou."

Jágr o své budoucnosti na Floridě a návratu do Kladna

"Přemýšlel jsem o tom, jak by to vypadalo, kdyby Kladno pořád hrálo v první lize. Možná bych si vybral nějaký extraligový tým na střídavý start, abych nemusel trénovat. Hrál bych jenom zápasy, což by mi docela vyhovovalo (úsměv). Ale teď mám ještě na rok smlouvu ve Floridě, a pokud na tom budu mít výkonnostně, chtěl bych i ten další rok ještě hrát. A pokud ne, vrátím se do Čech a minimálně jednu sezónu tu odehraju."

Jágr o svém možném nástupci v reprezentačním dresu

"Jakub Voráček. Je to hráč, který mi to na šampionátu strašně moc usnadnil. Jenom tím, že na mistrovství byl, hrál v první pětce a na mě nebyl takový tlak. Stejně tak mi to ulehčil při přesilovkách, při nichž jsem nemusel hrát na své pozici, kde musíte puky rozhazovat. Vyhovovalo mi být před bránou, kde dvě minuty stojíte. I když to zní divně, tak jsem si během přesilovky hodně odpočinul. Budoucnost českého hokeje je dobrá, hlavně v útoku. Trochu bychom měli zapracovat na obraně."

Další články k tématům - hokej - soutěž - telefon - Jaromír Jágr

Článek HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o. ze dne čtvrtek 21. května 2015

Další články od HUAWEI Technologies (Czech) s.r.o.