logo IBA CZ, s.r.o.

Jan Macík - nový obchodní ředitel společnosti IBA CZ

Jan Macík byl jmenován do funkce Sales Director s účinností od 12. 6. 2017. Je zodpovědný za celý obchodní tým i kompletní portfolio řešení a služeb IBA CZ.

Po ročním působení v IBA CZ, kdy měl Jan Macík na starosti rozvoj obchodu v oblasti hardware, se na základě jeho úspěchů vedení společnosti rozhodlo pro jeho jmenování na pozici obchodního ředitele. Po odchodu obchodního ředitele na podzim 2016 dosud zastával tuto funkci Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ a IBA Slovakia.

Před nástupem do IBA CZ pracoval Jan Macík více než 5 let jako obchodní ředitel pro společnost AB-STORE a ještě před tím 4 roky jako Key Account Manager pro Kapsch BusinessCom. Vystudoval Strojní fakultu na ČVUT v Praze, doktorandské studium zakončil titulem Ph.D.

"Jan Macík mě za dobu svého působení v IBA CZ přesvědčil, že je schopný přinášet nejen hmatatelné výsledky v obchodu, ale že má i jasnou vizi, kam by se obchodní tým IBA CZ měl ubírat," říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ a IBA Slovakia.

"Mojí hlavní prioritou v nové pozici je rozvoj obchodního týmu, rozšíření prodejního portfolia, akvizice nových zákazníků a splnění stanovených obchodních cílů společnosti," doplňuje Jan Macík, obchodní ředitel společnosti IBA CZ.

Další články k tématům - akvizice - ČVUT - Kapsch - obchod - ředitel - Aleš Hojka - Jan Macík

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pátek 23. června 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.