logo IBA CZ, s.r.o.

Konektory pro MS Dynamics 365 pomáhají se zadáváním kontaktů

Společnost IBA CZ vytvořila pro komfortnější práci uživatelů s CRM systém Microsoft Dynamics 365 několik konektorů do veřejných databází - ARES, CreditCheck a GoogleMaps, které zjednodušují práci s kontakty.

Naše CRM systémy podpoří celý životní cyklus vaší zakázky. O řízení vztahu se zákazníkem stejně tak jako o celém obchodním případu budete mít přehled - od podpůrných marketingových kampaní přes prodej až po poprodejní služby.

Modul GoogleMaps

Nahradili jsme mapy Bing od společnosti Microsoft mapou společnosti Google, která je přímo integrována do systému Microsoft Dynamics 365 a umožňuje nám jednoduše zobrazit přesnou adresu, kterou máme uvedenou u zákaznického účtu.

Modul CreditCheck

Cílem modulu je usnadnění práce uživatelům na entitě Obchodní vztah. V tomto registru se nachází informace o finanční důvěryhodnosti. Uživatelé mohou jednoduše zjistit bonitu klientů zadáním jejich IČ. Systém ho automaticky vyhodnotí, aby eliminoval finanční rizika.

Při hodnocení kredibility firmy je také nutné kontrolovat kondici vlastníků, dceřiných firem atd. Služba CreditCheck do jedné databáze nepřetržitě agreguje data o všech českých firmách z většiny dostupných informačních zdrojů - insolvenční rejstřík, dlužníci VZP apod.)

Modul ARES

ARES (administrativní registr ekonomických subjektů) je informační systém, který umožňuje vyhledávání nad ekonomickými subjekty registrovanými v České republice. Zprostředkovává zobrazení údajů vedených v jednotlivých registrech státní správy, ze kterých čerpá data (tzv. zdrojové registry).

Společnost IBA CZ vytvořila plugin do systému Microsoft Dynamics 365, kde po jednoduchém vypsání názvu společnosti dostanete během pár vtěřin zpátky do systému informace o adrese, IČ, datu vzniku společnosti atd.

Další články k tématům - ARES - CreditCheck - CRM - databáze - Dynamics - finance - Google - kontakty - mapy - plugin - registr - VZP

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne úterý 10. října 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.