logo IBA CZ, s.r.o.

Propojení Liferay s trendy v IT

Společnost IBA CZ pořádá 14.5. 2015 v pražském hotelu NH Prague konferenci zaměřenou na open-source podnikový portál Liferay - práce s geodaty, mobilní aplikace pro DMS, tvorba moderního webu, e-commerce řešení, případové studie a praktické ukázky. Akce je určena pro koncové zákazníky.

Pro účastníky konference je připravena řada novinek. Tou největší je rozdělení konference do dvou částí. První část se bude celá věnovat technologiím společnosti Liferay, jejíž je společnost IBA CZ jediným zlatým partnerem v České republice i na Slovensku. Druhá část bude věnovaná inovacím, kterými se IBA CZ intenzivně zabývá a jejichž výsledky by mohly přinést užitek i vašemu podnikání.

Čeká na Vás také Demo Session, kde se budete moci s představenými řešeními seznámit osobně. Po skončení oficiálního programu budete mít opět příležitost konzultací u bohatého rautu.

Konference se koná 14.5. 2015 od 13:30 hod. v hotelu NH Prague v Praze na Smíchově. Cena při včasné registraci do 24.4. 2015 je 2000 Kč bez DPH, standardní cena je 3000 Kč bez DPH.

V ceně je zahrnut účastnický poplatek, občerstvení, účast na závěrečném rautu a možnost využití odborné konzultace v průběhu celé akce.

Další články k tématům - geodata - konference - web

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne úterý 10. března 2015

Další články od IBA CZ, s.r.o.