logo IBA CZ, s.r.o.

IBA CZ slaví 18 let na českém trhu

Z českého zastoupení nadnárodní aliance IBA Group, které začínalo v roce 1999, se stal silný stabilní a rostoucí hráč s více než 120 profesionály, převážně vývojáři. Od 1. 8. 2017 se firma přesouvá do větších a reprezentativnějších prostor Avenir Business Park v Nových Butovicích.

Zpočátku firma vsadila hlavně na portálová řešení společnosti Liferay, jednoho z nejvýznamnějších poskytovatelů portálových technologií. Již několik let drží IBA CZ nejvyšší stupeň certifikace na českém a slovenském trhu, tedy Liferay Gold Service Partner.

V oblasti portálů dokážeme ale nabídnout řešení pro jakoukoliv společnost na míru. Používáme open source inovativní technologie, IBM WebSphare Portal a nově i OpenCms.

Liferay portály jsou stále největším pilířem, ale naše portfolio se v posledních letech výrazně rozšířilo. Dodáváme řešení pro správu dokumentů založená nejčastěji na technologiích IBM FileNet nebo Microsoft SharePoint, tvoříme mobilní aplikace pro střední a velké společnosti i státní správu a pomáháme svým klientům se správou vztahů s jejich zákazníky, jak implementací CRM systémů, nejčastěji Microsoft Dynamics 365, tak při vyhodnocování dat díky našim BI & Big Data řešením.

Významně se rozrůstáme i geograficky, v roce 2015 bylo vedle pražského a brněnského založeno také vývojové centrum v Ostravě.

Na jaře téhož roku byla založena dceřiná společnost IBA Group na Slovensku, se kterou velmi úzce spolupracujeme, a která je dnes významným poskytovatelem především systémů pro správu identit založených na open source technologii midPoint.

Našimi klienty jsou společnosti jako O2, T-Mobile, Moneta Money Bank, AXA Assistance, ČEZ, Státní ústav pro kontrolu léčiv, Lesy ČR, různá ministerstva a krajské úřady, Panasonic a mnoho dalších.

Nové sídlo společnosti

IBA CZ se neustále rozrůstá a kapacita současných, byť několikrát rozšířených, prostor již nestačí našim potřebám. Na podzim 2016 jsme se proto rozhodli zahájit kroky k přesunu pražské centrály a vývojového centra do větších a reprezentativnějších prostor.

Od 1. 8. 2017 nás najdete na adrese:

Ostatní fakturační údaje se nemění.

Další články k tématům - Dynamics - IBM - inovace - Liferay - Microsoft - open source - portál - SharePoint - WebSphare

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne úterý 6. června 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.