logo IBA CZ, s.r.o.

Ocenění pro IBA CZ za úspěšný prodej a implementaci produktů IBM Analytics

Společnost IBA CZ získala ocenění IBM Partner roku 2016 v oblasti analytických řešení. Vzájemná spolupráce obou firem má mnoho různých rovin v podobě obchodní, technologické i vzdělávací.

"Ocenění IBM Partner roku 2016 je pro nás potvrzením, že svým zákazníkům dlouhodobě dodáváme služby a řešení jako je FileNet, WebSpere, Cognos a další v nejlepší kvalitě. Děkuji nejen společnosti IBM, ale především našim zákazníkům a zaměstnancům. Pro IBM děláme jak interní projekty, mezi nejvýznamnější patří např. learning portal, tak i další v rámci našich klíčových znalostí v oblasti portálů a mainframe. Společně s IBM také pracujeme pro koncové zákazníky a přinášíme jim to nejlepší z obou společností," říká Aleš Hojka, generální ředitel společnosti IBA CZ, který na tradičním setkání partnerů IBM převzal ocenění za úspěšný prodej a implementaci produktů IBM Analytics v roce 2016.

Společnost IBA CZ je IBM Premier Business Partner a má v tomto programu jednodušší přístup k produktům společnosti IBM a výhodnější podmínky při nákupu a implementaci enterprise řešení.

Další články k tématům - analýza - Cognos - FileNet - IBM - mainframe - ocenění - vzdělávání - WebSpere - zaměstnanci - Aleš Hojka

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pátek 7. dubna 2017

Další články od IBA CZ, s.r.o.