logo IBA CZ, s.r.o.

Novinky v portfoliu produktů a služeb IBA CZ

CRM, Identity Management, Business Intelligence a Big Data - to jsou hlavní oblasti nových řešení a služeb v nabídce společnosti IBA CZ, která tak reaguje na aktuální trendy, průzkum trhu a největší zájem svých zákazníků.

"Na základě průzkumu trhu a současných trendů jsme identifikovali několik oblastí služeb, o které mají naši zákazníci největší zájem. V našich vývojových centrech v Ostravě, Brně a Praze  jsme vybudovali týmy certifikovaných a zkušených odborníků na dané oblasti a získali již i několik zakázek, které jen potvrzují správnost našeho rozhodnutí. Navíc za námi stojí silná finanční skupina s několika tisíci IT profesionálů se zkušenostmi z mezinárodních projektů všech velikostí. IBA Group tyto aktivity podporuje a jsou v souladu se strategií skupiny," říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ.

V oblasti portálů nabízí IBA CZ zejména produkty společnosti Liferay, světového lídra na poli portálových technologií. Nově nabízí i řešení postavená na platformě Microsoft SharePoint.

Zasazení MS SharePointu nabídky IBA CZ bylo logickým krokem, protože stejné technologie společnost využívá i v další oblasti svého působení - řešení pro správu dokumentů, kde IBA dosud nejčastěji využívala robustní ECM řešení IBM FileNet.

Pro řešení sloužící k řízení obchodních a marketingových procesů využívá společnost IBA převážně Microsoft Dynamics CRM. Jedná se o nejmladší produkt v portfoliu, ale IBA CZ disponuje týmem sestaveným ze specialistů s dlouholetými zkušenostmi s implementací CRM produktů ve všech odvětvích.

Dalším novým produktem v portfoliu je správa identit (Identity Management), kde IBA implementuje open source systém midPoint, produkt využívaný na celém světě. IBA má zkušenosti s jeho implementací zejména na Slovensku.

V rámci skupiny má IBA také bohaté zkušenosti s realizací obchodních analytických řešení založených na osvědčených platformách uznávaných světových lídrů, včetně IBM, SAP a Oracle, kde je IBA certifikovaným partnerem.

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pátek 7. října 2016

Další články od IBA CZ, s.r.o.