logo IBA CZ, s.r.o.

Nové vývojové centrum IBA CZ v Ostravě

Společnost IBA CZ otevírá v Ostravě své další vývojové centrum, které je zaměřeno na vývoj softwaru pro portálové technologie, mobilní aplikace a správu dokumentů.

Nové vývojové centrum IBA CZ se nachází v moderní budově CTPark Ostrava, která se nachází jen 10 km od centra Ostravy s přímým přístupem na dálnici do Brna a na druhou stranu do Polska.

Oblast má vysokou hustotu obyvatel s velmi vzdělanou pracovní sílou. Hlavním zaměřením vývojového centra bude vývoj softwaru pro portálové technologie, mobilní aplikace a správu dokumentů. Co se týká technologií, zaměříme se především na Javu, .NET a HTML5.

"Severní Morava a Slezsko jsou pro nás velmi důležité nejen z hlediska stávajících a potenciálních obchodů, ale i zdrojů. Tento region produkuje velmi kvalitní absolventy technických vysokých škol i zkušené seniory, kteří se nechtějí za prací stěhovat. Navíc bychom se rádi začali rozhlížet na polském trhu, a pokud zjistíme, že je tam pro nás potenciál, rádi bychom tam začali budovat dlouhodobé vztahy s lokálními zákazníky a partnery a dobré jméno, jaké IBA v zemích svého působení má," říká Aleš Hojka, generální ředitel IBA CZ.

Další články k tématům - Ostrava - vývoj - Aleš Hojka

Článek IBA CZ, s.r.o. ze dne pátek 5. června 2015

Další články od IBA CZ, s.r.o.