logo IBM Česká republika, spol. s r.o.

Cloudově nativní IBM software funguje na libovolném cloudu s Red Hat

Společnost IBM optimalizovala své softwarové portfolio pro provoz na platformě Red Hat OpenShift - nové funkce budou dodávány jako předintegrovaná řešení nazývaná IBM Cloud Paks. Podnikům nyní stačí vybudovat kritické aplikace jedenkrát a lze je provozovat na všech předních veřejných i privátních cloudech.

IBM certifikovaný a kontejnerizovaný software poskytne společný operační model a společnou sadu služeb - včetně správy identit, zabezpečení, monitorování a logování - a také vylepšený monitoring a ovládání napříč cloudy různých poskytovatelů prostřednictvím sjednoceného a intuitivního uživatelského rozhraní.

Podniky se tak mohou rozhodnout, zda budou své kritické aplikace provozovat na veřejných cloudech, včetně konkurenčních jako je AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Alibaba a samozřejmě na IBM Cloudu nebo v privátním cloudu.

Optimalizované portfolio IBM softwaru:

Softwarové novinky a služby, které zahrnují více jako 100 produktů z celého softwarového portfolia optimalizovaného pro Red Hat OpenShift, budou dodávány na hybridní multicloudové platformě IBM. Je postavena na open source technologiích, včetně Red Hat OpenShift, nejkomplexnější podnikové Kubernetes platformě na trhu, a Red Hat Enterprise Linux, přední světové podnikové Linux platformě.

Díky tomu si klienti mohou vybrat nejlepší architekturu a přístup k řešení požadavků nejkritičtějších aplikací, dat a dalších systémů, které jsou nezbytné pro podnikání.

Software IBM pro podporu kritických aplikací ať jsou umístěny kdekoli

Cloud Paks poskytují plnou softwarovou podporu a pomáhají zajistit celé řešení od provozu na konkrétním hardwaru až po aplikační úroveň, tak aby pomohly klientům rychle migrovat, integrovat a modernizovat kritické aplikace v jakémkoli cloudu.

Lze je snadno nasadit, dodávat jako balíčky šité na míru konkrétním zákaznickým scénářům a budou prodávány prostřednictvím cloud modelu jako služba.

Cena bude odvozena od celkové spotřeby a rozsahu využívaných služeb.

5 prvních IBM Cloud Paks je dostupných již dnes a zahrnují:

Klienti budují budoucnost s IBM a Red Hat

Podniky napříč odvětvími si mohou nasazením hybridní multicloudové platformy IBM a softwaru IBM s podporou Red Hat OpenShift dopomoct k transformaci svých organizací směrem k otevřenosti a ke zvýšení jejich konkurenční výhody.

Článek IBM Česká republika, spol. s r.o. ze dne čtvrtek 22. srpna 2019

Další články od IBM Česká republika, spol. s r.o.