logo IFS Czech s.r.o.

IFS je hlavním partnerem konference Svět informačních systémů 2010

Hlavním partnerem 7. ročníku mezinárodní konference Svět informačních systémů 2010 je společnost IFS - přední výrobce a dodavatel ERP Aplikací. Konference proběhne ve dnech 16. - 17.9. 2010 v Brně.

Nová verze IFS Aplikací byla vyvinuta na základě dlouhodbě sledovaných potřeb a požadavků koncových uživatelů. S nimi byly jedntolivé potřeby analyzovány a upřesňovány. Proto nová verze umožňuje opravdu intuitivní vyhledávání, snadnou orientaci a nabízí uživatelsky příjemnou a jednoduchou navigaci a ovládání jednotlivých modulů systému. Díky dlouholetým zkušenostem s procesy v oblasti výroby, plánování a projektového řízení se IFS Aplikace řadí mezi špičkové produkty pro střední a velké podniky, které jsou už dnes na fungujícím systému řízení výroby, logistiky a ekonomiky závislé. Aby mohly v dnešní ekonomické situaci obstát ve stále tvrdším konkurenčním prostředí, je pro ně moderní podnikový informační systém hybnou silou a nezbytným nástrojem pro udržení stability a trvalého obchodního růstu.

"Naše ERP řešení IFS Aplikace, jehož nejnovější verze bude na konferenci SIS prezentována, představuje sadu velmi moderních nástrojů pro podporu rozhodování nejen v oblasti řízení výroby, stále potřebnějšího projektového řízení, ale také obchodu, marketingu či financí. Jako nadstavbu pro IFS Aplikace, představíme také, spolu s naším implementačním partnerem společností Altec, nástroj APIS, který umožňuje manažerské pohledy na ekonomiku, efektivitu a kvalitu nejen výrobních procesů," uvádí Zdeněk Fous, ředitel společnosti IFS Czech.

"Možnost prezentace na tomto fóru, které má již svou tradici a jméno v odborné veřejnosti i akademické sféře, je dobrou příležitostí výměny informací o nejnovějších trendech v oblasti ERP systémů a v neposlední řadě i možnost předání praktických zkušeností všem zájemcům o rozvoj a růst jejich společnosti."

O konferenci Svět informačních systémů

Mezinárodní konference Svět informačních systémů je největší pravidelnou odbornou akcí pro širokou veřejnost zabývající se aktuálními tématy z oblasti podnikové informatiky a managementu. Konferenci každoročně pořádá Centrum pro výzkum informačních systémů - odborná sekce České společnosti pro systémovou integraci, letos poprvé ve spolupráci s brněnským vydavatelstvím CCB a Fakultou podnikatelskou při VUT v Brně. Nad konferencí převzal záštitu prof. Karel Rais, rektor VUT v Brně.

Další články k tématům - ERP - IFS - konference - mezinárodní - řízení - Zdeněk Fous - Karel Rais

Článek IFS Czech s.r.o. ze dne čtvrtek 13. května 2010

Další články od IFS Czech s.r.o.