logo IFS Czech s.r.o.

IFS Trade Management 2.0 zvyšuje konkurenceschopnost dodavatelských řetězců

Společnost IFS předsttavuje nové řešení Trade Management 2.0, které bylo vyvinuto se zaměřením na snižování nákladů, flexibilitu obchodních modelů a dodržování průmyslových standardů.

Internetové obchodování a zadávání zakázek vytvořilo vysoce transparentní a konkurenceschopné prostředí pro obchod. Organizace neustále prověřují své dodavatelské řetězce po celém světě, aby zajistily jejich konkurenceschopnost v globálním měřítku. Kromě toho firmy s dodavatelskými řetězci v důsledku globalizace působí na daleko složitějším trhu. Potřebují vést více dílčích kontraktů a dohod o outsourcingu, uskutečňují transakce napříč širším spektrem kanálů a dodávají zboží čím dál rozmanitější a mezinárodní zákaznické základně.

IFS se při vývoji aplikace Trade Management 2.0 zaměřila na lepší transparentnost dodavatelského řetězce, pohotovější reakce a větší efektivitu s cílem pomoci podnikům nabízet jejich zákazníkům maximálně konkurenceschopné služby.

Thomas Petersson, senior viceprezident společnosti IFS, říká : "IFS úzce spolupracuje s mnoha společnostmi, které mají velké dodavatelské řetězce. Byli jsme svědky posunu trhu směrem ke složitějším a mezinárodním transakcím napříč různými kanály. Díky globalizaci nyní mezi sebou soutěží spíše dodavatelské řetězce než jednotlivé společnosti. Aplikaci Trade Management 2.0 jsme vyvinuli tak, abychom umožnili našim zákazníkům reagovat na nové výzvy a příležitosti na trhu. Šlo nám o transparentnost, flexibilitu a finanční efektivitu podnikových procesů, které se týkají dodavatelských řetězců."

IFS Trade Management 2.0 nabízí :

Trade Management 2.0 je k dispozici jako doplňkový modul pro IFS Applications 7.5 SP5 od března 2010.

Další články k tématům - efektivitu - flexibilitu - řetězce - Trade - Thomas Petersson

Článek IFS Czech s.r.o. ze dne pondělí 17. května 2010

Další články od IFS Czech s.r.o.