logo IFS Czech s.r.o.

IFS Virtual Map finalistou soutěže IT produkt roku 2010

IFS Virtual Map umožňuje v rámci silničních a satelitních map zobrazit informace o probíhajících a plánovaných úkolech. Servisním a dopravním společnostem tak pomáhá optimalizovat trasy jízd, upozorňovat na čekající úlohy a efektivně plánovat okamžité zásahy, pro něž je třeba rychle zajistit zdroje.

Díky otevřené platformě IFS Aplikací umožňuje toto řešení kombinaci vícero informačních zdrojů do jednoho rozhraní integrovaného se službou Microsoft Bing Maps for Enterprise.

Mapy jsou integrovány napříč celou aplikací, přičemž zobrazeny mohou být jak adresy zákazníků, tak i míst vystavení a doručení objednávek, míst pro provádění pracovních objednávek nebo umístění objektů majetku. Umístění je identifikováno adresou nebo GPS souřadnicemi a aplikace je dostupná jak pro Windows klienta, tak pro mobilního klienta.

Hlavním přínosem používání tohoto řešení je efektivní plánování obchodního procesu - od provedení objednávky přes místo dotčeného objektu, kde má být proveden servisní zásah, až k optimálnímu naplánování trasy technika a přiřazení prioritní práce.

Inovativním způsobem je řešena i zákaznická podpora, kdy klient obratem obdrží termín zásahu technika. Snižují se tak náklady na dopravu a k úsporám dochází nejen v oblasti pohonných hmot, ale i času techniků stráveného na cestě. Produkt lze využít jak v servisním středisku, tak i v obchodních organizacích, pro řízení logistiky dodávek zboží obchodním řetězcům nebo materiálu do výroby.

Další články k tématům - ERP - mapy - trasy

Článek IFS Czech s.r.o. ze dne pondělí 7. června 2010

Další články od IFS Czech s.r.o.