logo ILICO Europe s.r.o.

Výkonná powerbanka s dostatkem energie i pro startování auta

Powerbanka DOCA 15000 s Li-Pol baterií je unikátní díky kombinaci několika funkcí - vedle nabíjení notebooků, mobilních zařízení a různé spotřební elektroniky dokáže hravě nastartovat i osobní automobil s vybitým akumulátorem. Stává se tak nepostradatelnou výbavou každého motoristy.

Záložní bateriový zdroj DOCA 15000 poskytuje dostatek výkonu (15000 mAh / 15 Ah) pro všechny, kdo potřebují na cestách pracovat a mít neustálý přísun elektrické energie pro svá zařízení. Současně slouží i jako svítilna s bílým a červeným výstražným světlem. Stav baterie ukazuje LED indikátor a opětovné nabití netrvá déle než 4 hodiny. Samozřejmostí jsou integrované ochrany proti přebití, přehřátí a přepětí.

"Pozitivní hodnocení uživatelů dělá z tohoto produktu ve své kategorii unikát. Od uvedení na trh jej zakoupilo již přes 1000 zákazníků a dlouhodobě se jedná o vyhledávané řešení, které získalo ocenění Alza TOP2 a Heureka TOP10 v kategorii powerbank. Celý set DOCA 15000 v praktickém kufříku s příslušenstvím, nabíjecím zdrojem 220 V a veškerou kabeláží je nyní dostupný ve vybraných českých i slovenských e-shopech za akční cenu 1699 Kč," říká Jan Radil, produktový specialista společnosti ILICO.

Startovací powerbanka DOCA 15000 je vyrobená z robustních materiálů a dostupná v černé a zelené barvě. Rozměry pogumovaného těla jsou 160 × 79 × 37,5 mm a váha 0,45 kg. Zařízení se bez problémů vejde do batohu či větší kapsy. Powerbanku lze nabíjet přímo ze zásuvky 220 V nebo palubní sítě automobilu.

Výstupní napětí lze navolit v hodnotách 12, 16 a 19 V s proudovou zátěží až do 3 A. Součástí balení je i 8 druhů napájecích konektorů pro nejčastější typy notebooků na našem trhu, další lze dokoupit.

Varianty napájecích konektorů:

Pro startování jsou podporovány automobily s benzínovým motorem do objemu 6000 ccm, pro dieslové motory pak do objemu 2000 ccm, součástí sady jsou samozřejmě i startovací kabely.

Běžný automobil s dvoulitrovým motorem zvládne DOCA 15000 nastartovat hned dvacetkrát.

Další články k tématům - Acer - akumulátor - baterie - Dell - DOCA - energie - Fujitsu - HP - IBM - konektor - Li-Pol - motor - powerbank - Samsung - Sony - startování - Toshiba - zdroj - Jan Radil

Článek ILICO Europe s.r.o. ze dne čtvrtek 19. července 2018

Další články od ILICO Europe s.r.o.

Výkonná powerbanka s dostatkem energie i pro startování auta