logo iNELS Professional, s.r.o.

Chytrá řešení pro vánoční osvětlení

Jednoduché a elegantní řešení pro osvětlení stromečku ovládané chytrým telefonem poskytuje multifunkční spínací zásuvka RFSC-61 v kombinaci s chytrou krabičkou eLAN-RF-003 - Ježíšek tak může přijít v kteroukoli chvíli a děti nemají šanci jej odhalit.

Málokdo si dokáže představit vánoční čas bez světel, svíček, lampiček či rozsvíceného stromečku. Světlo k Vánocům prostě odjakživa patří a je jedním z jejich symbolů. Technologie jdou ale kupředu a nabízí nám nové možnosti, jak si tento kouzelný čas ještě více zpříjemnit. Přichází s nimi například skupina ELKO EP, která má ve svém portfoliu hned několik chytrých řešení.

Snad každý rodič řeší o Štědrém večeru problém, jak nenápadně rozsvítit stromeček ve stejný čas, kdy přijde Ježíšek. Velmi elegantní a přesto jednoduché řešení nabízí multifunkční spínací zásuvka RFSC-61 v kombinaci s chytrou krabičkou eLAN-RF-003.

Díky nim je množné ovládat osvětlení stromečku chytrým telefonem pomocí aplikace iNELS Home Control.

Další možností, jak si zpříjemnit krásnou vánoční atmosféru, je použití barevných LED pásků. Těmi je možné ozdobit vánoční stromeček, dům i zahradu.

Ať je zvolena jakákoliv z možností, opět je možné světla ovládat pomocí aplikace iNELS Home Control. A to jak intenzitu světla, ale také jeho barevné spektrum, které se dá lehce měnit přímo v aplikaci.

Další články k tématům - osvětlení - ovládání - telefon - vánoce - zásuvka

Článek iNELS Professional, s.r.o. ze dne úterý 18. prosince 2018

Další články od iNELS Professional, s.r.o.