logo Infor (Česká republika) s.r.o.

Infor jako platforma transformace podnikových systémů pro automotive

Britský výrobce motocyklů Triumph Motorcycles zvolil ERP Infor jako svou hlavní technologickou platformu v rámci globální transformace svých podnikových informačních systémů.

Infor zvítězil ve výběrovém řízení na základě hlubokých zkušeností v automobilovém průmyslu, globálního pokrytí a referencí jak z pohledu softwarového výrobce tak implementačního partnera. Samotné řešení Infor LN zaujalo zejména detailní funkcionalitou a podporou komplexních automotive procesů. Nové aplikací Infor budou řídit výrobní a montážní procesy v továrnách Triumph ve Velké Británii, Thajsku, Brazílii a v Indii.

Vedle toho se zaměří na specifické oblasti jako např. analýzy výkonnostních metrik na výrobních linkách, synchronizaci dodavatelského řetězce, finanční konsolidaci a reportování v reálném čase. Výsledkem bude vyšší flexibilita a efektivita výrobní a dodavatelské sítě.

Sada aplikací Infor pro automobilový průmysl obsahující mj. ERP řešení Infor LN bude implementována ve čtyřech fázích a v kompletním provozu bude v roce 2019.

Aplikace budou kompletně integrovány s využitím integrační platformy Infor ION s cílem zlepšit transparentnost a úroveň spolupráce globální dealerské sítě. Uživatelé budou moci přistupovat k aplikacím prostřednictvím platformy Infor Ming.le, která podporuje na rolích postavené procesy a zasílání notifikací v reálném čase vedoucí ke zvýšení produktivity práce.

Další články k tématům - analýza - automotive - EMEA - ERP - motocykl - průmysl - výroba

Článek Infor (Česká republika) s.r.o. ze dne středa 8. června 2016

Další články od Infor (Česká republika) s.r.o.