logo INTELEK spol. s r.o.

Tablet EAGET s podporou GPS navigace Be-On-Road

INTELEK zahajuje spolupráci s poskytovatelem navigačního softwaru Be-On-Road - společností Aponia Software, s.r.o. Výsledkem je zvýšení uživatelského komfortu při práci s navigací u tabletu EAGET M108. Díky GPS navigaci Be-On-Road bude cestování opravdovým zážitkem.

Tablet EAGET M108 spojuje v sobě velký 10,1" LCD displej s vysoce výkonným 1GHz procesorem a velkou 512 MB RAM pamětí a stává se tak jednoznačným adeptem pro centrum zábavy v domácnosti.

Tablet EAGET M108 je, jako jeden z mála ve své třídě, vybaven integrovaným GPS modulem. Po připojení extérní antény lehce zachytí signál s GPS satelitů v autě i mimo volně otevřené plochy. Větší přehled umocňuje 10,1" LCD dotykový display. Operační systém Google Android vyniká jednoduchostí a srozumitelností pro široké věkové kategorie uživatelů.

Pro spojení se světem je tablet EAGET M108, kromě standardního Wi-Fi modulu, vybaven navíc i portem RJ45. Nechybí ani mini HDMI konektor. Z oblasti obrazu a zvuku podporuje většinu rozšířených formátů. Pomocí čelního fotoaparátu je možné pořizovat fotografie nebo videozáznam.

"Aplikace byla upravena přímo pro tento model, čímž zákazníkům odpadla mnohá úskalí při stahování a testování GPS softwaru pro EAGET M108", uvádí produkt manažer značky EAGET Vladimír Hrdlička. Běžně má uživatel možnost stáhnout si z marketu pouze 7 denní demo verzi.

Díky EAGETu si ji na beonroad.com může prodloužit na 30 dní, roční licence pro ČR a SR vyjde na 199 Kč, neomezená pak na 299 Kč.

Další články k tématům - Android - EAGET - fotografie - Google - GPS - HDMI - LCD - navigace - RAM - RJ45 - tablet - WiFi - Vladimír Hrdlička

Článek INTELEK spol. s r.o. ze dne středa 29. února 2012

Další články od INTELEK spol. s r.o.