logo Intelligent Technologies, s.r.o.

Analytické nástroje BI SMART na partnerské konferenci Microsoft Days 2010

Intelligent Technologies ve dnech 14. a 15.9 2010 na konferenci Microsoft Days 2010 v Kongresovém centru Praha představí novou řadu manažerských analytických nástrojů BI SMART, které optimalizují rozhodovací procesy na základě přesných dat - a to na všech rozhodovacích úrovních organizace.

Cílem nové řady manažerských analytických nástrojů BI SMART je aplikovat komplexní manažerský systém, výhovující zásadním požadavkům klienta. BI SMART se soustředí na konkrétní obchodní přínosy pro malé, střední i velké organizace.

Business Intelligence je synonymem pro kvalitní a rychlé rozhodování - poskytování potřebných informací lidem, kteří je potřebují, v okamžiku, kdy je potřebují a v maximálně přívětivém formátu. V dnešní době informačních technologií je důležité na základě přesných a ucelených informací činit rozhodnutí v reálném čase, provádět informované akce, které přímo odrážejí podnikovou strategii. Způsob, jakým organizace pracují a reagují na data na všech úrovních, je v současnosti klíčem k úspěchu. BI SMART řešení je určeno právě k tomu, aby organizace efektivně dosahovaly svých cílů, zvyšovali svou konkurenceschopnost nebo například sofistikovaně optimalizovali své náklady.

V rámci konference máte nyní možnost využít odborných konzultací v oblastech business intelligence, datawarehousing nebo controlling. K dispozici budete mít odborníky, kteří Vám pomohou v plánování nebo optimalizaci manažerských technologií pro Vaší společnost. Pro ty, kteří se zapojí do slosování máme připravené hodnotné dary a řadu materiálů pro potřeby vaší společnosti.

Hlavní výhody nových analytických nástrojů BI SMART :

Dvoudenní konference s odborným technickým zaměřením je určena všem IT odborníkům, vývojářům i vedoucím pracovníkům v oblasti informačních technologií. Formou vysoce technických přednášek a s mnoha praktickými ukázkami se naučíte navrhovat, implementovat a spravovat nejmodernější softwarová řešení platformy společnosti Microsoft (desktop, server, aplikace a cloud).

Článek Intelligent Technologies, s.r.o. ze dne čtvrtek 9. září 2010

Další články od Intelligent Technologies, s.r.o.