logo Intelligent Technologies, s.r.o.

Business intelligence pro SME firmy - v akci analýza ZDARMA!

V souvislosti se spuštěním nového webu powerpivot.cz, který je zaměřen na řešení business intelligence pro menší a středně velké firmy, nabízí společnost Intelligent Technologies v akci do 31.8. 2014 analýzu současného stavu ve firmě a návrh řešení ZDARMA!

"Často se ve firmách střední velikosti setkáváme s tím, že mají naimplementovaný nějaký ERP systém, který skvěle slouží pro základní funkcionality jako je fakturace, objednávky nebo vedení skladu. Ale tyto ERP systémy často postrádají pokročilejší funkce pro zpracování a vizualizaci větších objemů dat. Vytvoření funkčního reportingu, který zachycuje přesně aktuální dění ve firmě z různých pohledů je potom pro oddělení marketingu, financí nebo prodeje velmi obtížný a časově náročný úkol," uvádí Radim Hampel, technický ředitel společnosti Intelligent Technologies.

Firma Intelligent Technologies proto využívá vývoje standardních kancelářských nástrojů jako je Microsoft Excel a zejména právě jeho volně dostupného doplňku Power Pivot. Ty již dnes totiž nabízí celou řadu možností, jak rychle a efektivně z dostupných dat vytvářet výstupy na úrovni srovnatelné s profesionálními manažerskými informačními systémy.

Hlavní limitaci efektivního využívání těchto nástrojů vidí firma v malé informovanosti o jejich možnostech. Proto se Intelligent Technologies rozhodla vytvořit speciální web powerpivot.cz, který ukazuje na praktických příkladech možnosti využití nástroje Power Pivot a dalších.

Navíc, jako podporu při spuštění internetových stránek nabízí Intelligent Technologies zdarma analýzu současného stavu ve firmě a návrh vhodného řešení.

A proč právě v létě? Radim Hampel k tomu říká "Nabízíme firmám, které budou mít zájem, analýzu jejich stávajícího řešení a návrh jak používat nástroje business intelligence pro efektivní řízení svého podnikání. Mohou tak využít letních měsíců k tomu se připravit, aby byli schopni rychle a přesně reagovat na měnící se potřeby zákazníků v nejdůležitějším období, kterým je pro celou řadu firem právě závěr roku."

Obsahem analýzy je zmapování současné situace firmy a návrh řešení v celkovém rozsahu 3 hodin konzultací - nabídka platí do 31.8. 2014.

Intelligent Technologies si vyhrazuje možnost pravidla akce během tohoto období upravit dle zájmu zákazníků.

Další články k tématům - analýza - Business Intelligence - ERP - Excel - Microsoft - vizualizace - zdarma - Radim Hampel

Článek Intelligent Technologies, s.r.o. ze dne čtvrtek 26. června 2014

Další články od Intelligent Technologies, s.r.o.