logo Intelligent Technologies, s.r.o.

Systémy pro řízení podniků 2010: Intelligent Technologies partnerem konference

Odborná konference zaměřená na nejnovější trendy a praktické ukázky v oblastech BI a implementace podnikových informačních systémů CRM, ERP a MIS se koná již zítra - 21.10. 2010 v pražském Konferenčním centru CITY, Praha 4. Akce je zdarma a vystoupí zde zástupci společností Asseco Solutions, DIGI TRADE, IDS SCHEER, Intelligent Technologies a update software.

Intelligent Technologies představuje odbornou konferenci na které máte možnost rozšířit své znalosti z oblastí BI (Business Intelligence) a dozvědět se o nejnovějších trendech a technologiích ve světě systémů pro řízení moderních podniků.

Pořadatelem konference je DCD Publishing a seznámí návštěvníky s problematikou podnikových informačních systémů obecně i s jejich možnostmi pro řízení jednotlivých oblastí podniku. Návštěvník konference by si měl odnést představu o tom, co implementace podnikového informačního systému obnáší, jaké oblasti současné podnikové IS pokrývají, a jak vypadá nasazený podnikový IS v praxi.

Tematické okruhy konference :

Ve svém vystoupení se Ing. Radim Hampel ze společnosti Intelligent Technologies zaměří na problematiku využití nástrojů BI napříč obory - banky, obchod, výroba, služby a seznámí účastníky s metodologií implementace BI systému ve společnosti pro dosažení požadovaných výsledků.

Další články k tématům - analýza - BI - CRM - ERP - implementace - IS - konference - MIS - Radim Hampel

Článek Intelligent Technologies, s.r.o. ze dne středa 20. října 2010

Další články od Intelligent Technologies, s.r.o.