logo INVENTI Development s.r.o.

INVENTI zajišťuje rozvoj a správu CRM pro Sanofi

INVENTI je dodavatelem interní aplikace, která v systému udržuje informace o zákaznících, produktech, cenících či plánovaných akcích farmaceutické společnosti Sanofi. Klíčovým prvkem jsou databáze, ve kterých dochází ke shromažďování a analyzování informací o zákaznících firmy.

"Jedná se o klíčové IT řešení, které je využíváno na denní bázi, Sanofi tak může snadněji reagovat na potřeby svých zákazníků a lépe s nimi komunikovat. Pro Sanofi jsme partnerem i v technických záležitostech, jako třeba UX konzultace použitelnosti webu," říká Petr Háka, projektový manažer ve společnosti INVENTI.

Skupina Sanofi vznikla postupným spojováním farmaceutických firem na mezinárodní úrovni a v České republice je přítomna od konce devadesátých let minulého století.

INVENTI působí na trhu 6 let, přesto má dnes více než 100 zaměstnanců. Původně malá značka se postupem let stala vyhledávanou firmou v oblasti vývoje softwaru a testování. Má za sebou velké projekty, například pro T-Mobile, Vodafone, Českou spořitelnu, ČSOB, Komerční banku, Hypoteční banku, HomeCredit a další.

Společnost také vyvíjí mobilní aplikace, podporuje startupové projekty a pravidelně pořádá vzdělávací Akademie.

Další články k tématům - akademie - CRM - databáze - farmacie - startup - Petr Háka

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne úterý 15. srpna 2017

Další články od INVENTI Development s.r.o.