logo INVENTI Development s.r.o.

Aktuální trendy vývoje a základy Java Enterprise

INVENTI Java Akademie startuje již v pondělí 9. 5. 2016 a bude probíhat pod vedením zkušených vývojářů po dobu šestnácti večerů vždy od pondělka do středy. Akce je ZDARMA a registrace účastníků je stále otevřená!

Záleží nám na rozvoji IT a proto se podílíme i na vzdělávání programátorů. Jedním ze způsobů, jak v tomto oboru zlepšujeme dovednosti, je pořádání odborných školení a workshopů.

Pro zájemce o programovací jazyk Java pořádáme několikrát do roka Java akademii, kde si vývojáři mohou prohloubit své znalosti v tomto programovacím jazyce. Jednotlivými lekcemi provází odborníci, kteří se s účastníky podělí o své poznatky a zkušenosti z jejich dlouholeté praxe.

Většinou se jedná o formu interaktivních přednášek s praktickými úkoly, které jsou srovnatelné s reálným zadáním od zákazníka. S výsledky řešení se mohou javisti obrátit na lektora, který jim poradí a přidá užitečné tipy ke zlepšení.

Obsah přednášek je velmi různorodý, od aktuálních trendů ve vývoji Javy, přes základy Java Enterprise, až po fungování Javy jako samostatného ekosystému s přesahem za její hranice.

V jednom běhu akademie se setkávají účastníci po dobu šestnácti večerů, kdy každý večer je zaměřený na jinou oblast Javy.

Nebude chybět množství praktických příkladů a názorných ukázek, které pomáhají dotvořit celkový nadhled v Javě.

Další články k tématům - akademie - Java - programátor - školení - vzdělávání - workshop - zdarma

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne čtvrtek 21. dubna 2016

Další články od INVENTI Development s.r.o.