logo INVENTI Development s.r.o.

Nejsme jen obyčejní ajťáci

Letos v srpnu nám bude pět let, ale už jsme prolomili hranici 100 zaměstnanců. Zaměřujeme se na vývoj SW, analýzy, testování, projektové řízení a support. Navíc se úspěšně věnujeme i rozjezdu startupů. Sídlíme v Praze a Plzni, ale zákazníky máme i v Hradci a Brně.

Nejčastěji nás uvidíte v bankách a telco společnostech na různých projektech. Dle naší filozofie "it´s about the people" si zakládáme na lidech, jejich spokojenosti a pracovním růstu. Každý má šanci ukázat, co v něm je. Stačí jen pracovat na svém rozvoji. Příležitostí je víc než dost. Věřte, že u nás budete mít spoustu příležitostí pro vlastní rozvoj.

Bez práce nejsou koláče, to ví přeci každý, ale i zábava je velmi důležitá! Proto se často potkáváme na různých akcích. Většinou začínáme sportem, pokračujeme zajímavými debatami a nečekaně končíme někde se sklenkou v ruce.

Kdokoliv chce, může celofiremní akci vymyslet i zorganizovat. Koho by bavilo chodit jen tam, co uspořádá vedení firmy, že? Víme, že jsme poměrně akční, ale samozřejmě nikoho do ničeho nenutíme! Naopak každý u nás má mnoho možností a je jen na něm, které si vybere. Hlavně ale fungujeme jako tým a kopeme za každého inveťáka! Nevěříš? Přijď to zkusit!

Věřte, že u nás budete mít spoustu příležitostí, každý měsíc probíhá mnoho zajímavých workshopů - soft i hard skillových, teambuildingů - sportovní turnaje, hory, voda, atd. a různých dalších akcí - firemní snídaně, večeře, týmové akce apod.

Pro info, na podzim 2014 nás bylo 35. Nikdo se u nás nebojí říct svůj názor, jsme otevření a rádi nasloucháme názorům ostatních invenťáků.

Další články k tématům - analýza - Android - iOS - JAVA - PHP - startup - workshop

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne úterý 22. března 2016

Další články od INVENTI Development s.r.o.