logo INVENTI Development s.r.o.

INVENTI akademie - zaměřeno na Java programování

Java Akademie INVENTI začíná již 15. 5. 2017. Na zájemce čeká celkem 15 lekcí v průběhu 5 týdnů a závěrečná certifikace. Školení je určeno především pro zájemce, kteří mají chuť začít pracovat v IT.

Školení zaměřené na Javu se zaměří na získání praktických znalostí z konkrétních projektů. Účastníci se dozví, co vše je součástí Java ekosystému, čeká je také úvod do Java Enterprise.

Témata se budou zabývat například metodikou vývoje či aplikačními servery. K úspěšnému zvládnutí Akademie jsou potřeba znalosti základů Java SE a ovládání IDE, vlastní notebook a chuť k učení.

Akademie probíhají po dobu 5 - 6 týdnů v popracovních hodinách, a to jedenkrát až třikrát týdně. Obsahují teoretický základ, praktické příklady a řešení konkrétních úkolů. Znalosti studentům předávají zkušení odborníci. Úspěšní absolventi krom znalostí obdrží potvrzení o absolvování akademie.

Projekt vzdělávacích akademií INVENTI (zaměřeno na testování, Javu a analýzu) běží již třetím rokem. Za tu dobu dostalo více než 100 zájemců o práci v IT možnost nahlédnout pod pokličku tohoto oboru.

Další články k tématům - akademie - analýza - certifikace - Java - server - školení - vzdělávání

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne středa 3. května 2017

Další články od INVENTI Development s.r.o.