logo INVENTI Development s.r.o.

Testování, Java a IT analýza - Akademie programování 2017

Letošní úspěšné vzdělávací INVENTI IT akademie měly mezi účastníky velký úspěch a několik z nich dokonce dostalo nabídku k práci. Akademie zaměřené na testování, Javu a IT analýzu tak budou pokračovat i v roce 2017.

Vzdělávací akce INVENTI budou nově rozšířeny také o Akademii podnikatelskou a Akademii zaměřenou na platformu .NET. Přihlásit se může kdokoliv, kdo chce nastartovat svou kariéru v oblasti informačních technologií, nebo se zdokonalit ve svých znalostech.

Akademie zpravidla probíhají po dobu 5 - 6 týdnů v popracovních hodinách, a to jedenkrát až třikrát týdně. Obsahují teoretický základ, praktické příklady, ale i řešení konkrétních úkolů, se kterými se účastníci mohou v praxi setkat. Výuku vedou zkušení odborníci, kteří se sami v daných kompetencích pohybují.

"Úspěšní absolventi si kromě cenných znalostí odnášejí i certifikát o absolvování akademie. Podmínkou pro jeho získání je kromě pravidelné docházky také vypracování závěrečného úkolu. Hlavním smyslem našich Akademií je umožnit nadšeným lidem získat znalosti potřebné pro nastartování kariéry v IT, kde dlouhodobě chybí kvalifikovaní lidé," říká Tomáš Vodenka, People manager, který je mimo jiné zodpovědný za spokojenost lidí v INVENTI.

Kvalitu akademií podtrhují dva úspěšní absolventi Testing akademie, kteří zaujali natolik, že od INVENTI dostali okamžitou nabídku k práci a oba ji přijali.

Jeden z účastníků pracoval dříve jako IT technik a chtěl se posunout dál. Načetl si informace o testování a nadchla ho možnost naučit se detaily od profíků - proto se přihlásil na naši Akademii. Druhým nováčkem v řadách INVENTI je bývalá terapeutka, kterou školení zaujalo natolik, že se rozhodla úplně změnit obor. Tato účastnice na Akademii vyčnívala svou aktivitou a pečlivostí. Další absolventi pak nacházejí uplatnění u jiných společností v IT oboru.

Zájemci o účast v kterékoliv z výše uvedených Akademií se mohou přihlásit prostřednictvím emailové adresy skoleni@inventi.cz.

Podrobnější informace o jednotlivých akademiích je pak možné získat na webu inventi.cz.

Další články k tématům - akademie - analýza - Java - práce - školení - testování - vzdělávání - Tomáš Vodenka

Článek INVENTI Development s.r.o. ze dne pondělí 28. listopadu 2016

Další články od INVENTI Development s.r.o.