logo IQRF Alliance z.s.

Internet věcí v praxi na konferenci IQRF Summit 2019

Letošní - již čtvrtý ročník Summitu je největší českou IoT konferencí. Akce se koná ve dnech 9. - 10. 4. 2019 v Praze a je otevřena i zájemcům mimo Allianci. Setkáte se zde se zástupci firem z oblastí řešení pro parkování, osvětlení, monitoring ovzduší a zjistíte, jaká řešení jsou již na trhu dostupná.

Za projektem IQRF Alliance nestojí jeden dodavatel řešení, ale hned několik spolupracujících společností. Právě jejich spolupráce v dodávání komplexních IoT řešení je hlavním cílem IQRF Alliance.

IoT projekty již pomáhají v praxi

Například projekt pro pražskou fakultní nemocnici bude mít další pokračování - vedení nemocnice má zájem o monitoring oxidu uhličitého na dětské klinice. S tím mají členové aliance bohaté zkušenosti, jejich řešení chytré kontroly CO2 už využívají v některých brněnských školkách nebo na střední škole ve Frenštátu pod Radhoštěm.

Oxid uhličitý ve vysokých koncentracích způsobuje ospalost a nesoustředěnost, proto senzory napojené na IQRF síť hladinu plynu v místnostech monitorují a upozorňují na potřebu vyvětrat.

Alliance má za sebou i celou řadu úspěšných projektů za hranicemi České republiky. Aktuálně její členové například pomáhají řešit problém s úmrtností kuřat v drůbežárně v Jihoafrické republice nainstalováním senzorů pro kontrolu kvality vody a vzduchu.

Místo a termín konání konference:

Další články k tématům - IoT - IQRF - konference - monitoring - nemocnice - osvětlení - parkoviště - senzor

Článek IQRF Alliance z.s. ze dne pátek 29. března 2019

Další články od IQRF Alliance z.s.

Bezplatné licencování technologie IGRF pro bezdrátové mesh sítě

Internet věcí v praxi na konferenci IQRF Summit 2019