logo itself s.r.o.

Interaktivní TV lze nově sledovat i na multimediálním zařízení Apple TV

itself rozšiřuje výčet kompatibilních zařízení pro sledování Interaktivní TV o multimediální centrum Apple TV. Zprovoznění služby je jednoduché - stačí si stáhnout do zařízení příslušnou aplikaci.

Uživatelé Interaktivní TV si mohou v uvedeném zařízení stáhnout aplikaci a pro sledování využít stávající přihlašovací údaje ke službě. Interaktivní funkce zůstávají stejné jako u IPTV set-top-boxu Arris, který dále zůstává hlavním koncovým zařízením, ke kterému zákazníci získávají možnost sledovat televizi až na dalších 4 zařízeních (mobilní telefon, tablet, počítač, Samsung Smart TV a nově i Apple TV).

"Vyslyšeli jsme přání těch zákazníků, kterým je značka Apple blízká. Aplikace Interaktivní TV na tomto zařízení pracuje velice rychle a využívá nativní a doporučený vzhled Apple TV platformy. V multimediálních zařízeních Apple TV jsou dostupné i aplikace dalších nabízených IPTV služeb. Jsou to tv2go - verze pro slovenský trh a Selfnet TV - pro zákazníky značky Selfnet," říká Martin Janda, technický ředitel společnosti itself s.r.o.

Společnost dále pracuje na dostupnosti IPTV služeb na dalších značkách chytrých televizorů a multimediálních zařízení.

Další články k tématům - Apple - IPTV - Selfnet - set-top-box - televize - tv2go - Martin Janda

Článek itself s.r.o. ze dne úterý 14. května 2019

Další články od itself s.r.o.