logo itself s.r.o.

Nový úsek optické páteřní trasy Havlíčkův Brod - Humpolec - Pelhřimov

Společnost itself s.r.o. rozšířila svou optickou páteřní síť o další 50 kilometrový úsek. Nová trasa Havlíčkův Brod - Humpolec - Pelhřimov významně zlepší přístup k moderním telekomunikačním službám v Kraji Vysočina.

Nová trasa byla osazena vyspělými optickými kabely s minimálním útlumem a profilem 48 vláken. Společně se strategicky připravenými odbočnými komorami je nová síť nachystána na bezproblémový datový provoz a budoucí pokrytí všech významných obchodních lokalit.

Společnost itself s.r.o. zajišťovala komplexní výstavbu optické trasy, a to včetně projektové dokumentace či instalace technologického řešení. Samotná výstavba pozemní sítě Havlíčkův Brod - Pelhřimov, překonávající vzdálenost 50 km, trvala 5 měsíců.

Nově vybudovaný úsek navazuje na 2200 kilometrů stávajících optických páteřních sítí společnosti itself s.r.o. Optické trasy jsou osazeny jednotnou technologií DWDM. Pro maximální bezpečnost se v hlavních páteřních trasách využívá zokruhování.

Podél celé optické páteřní sítě jsou umístěny technologické kontejnery, které umožňují jak umístění technologií, tak i propojení s místními i nadnárodními operátory.

Další články k tématům - bezpečnost - DWDM - Havlíčkův Brod - Humpolec - kabely - operátor - optika - Pelhřimov - Vysočina

Článek itself s.r.o. ze dne pátek 13. ledna 2017

Další články od itself s.r.o.