logo IXPERTA s.r.o.

Systematické a efektivní řešení firemní infrastruktury

V inovacích infrastruktury realizujte pouze změny s přímým dopadem na efektivitu. To je možné pouze tehdy, pokud nejste příliš vázáni na infrastrukturní celky od jednoho výrobce. Ukážeme vám, kde je správná hranice právě u vás.

Společnost IXPERTA navrhuje, implementuje a zajišťuje provoz rozsáhlých systémů - vše v souladu se standardy ISO a ITIL. Řešení počítačových sítí je stavěno zejména na produktech od výrobců Cisco Systems, Hewlett Packard Enterprise (Aruba) a Extreme Networks.

Na každou dodávku a instalaci nabízíme zákazníkům i servisní zabezpečení, poskytujeme vícejazyčný HelpDesk fungující v režimu 24 x 7 a samozřejmostí je i vzdálený dohled a profylaxe - vše s garancí služeb v definované kvalitě (SLA).

ISP a metropolitní sítě

Umíme navrhnout a postavit efektivní rozlehlou síť včetně oddělení provozu, accountingu a vhodného shapingu. Připravit vám architekturu pro dynamický rozvoj s ohledem na stanovenou strategii. Umíme pomoci s definicí nadstavbových služeb typu media streaming, VoIP a podobně (nasazení multicastu).

Korporátní sítě

L2, L3, L4+ řešení. Realizujeme integraci technologií a protokolů různých výrobců. Pomáháme s vhodnou segmentací LAN a zavedení vnitřních pravidel.

Bezdrátové sítě

Specializujeme se na podniková řešení i na ISP pointpoint řešení. Našim cílem je získat pro vás co nevyšší přidanou hodnotu z provozované bezdrátové sítě.

A to především v oblastech:

Služby linuxových systémů

S ohledem na efektivní užití otevřených nástrojů typu proxy, mailgateway, groupware, ochrana proti spamu, sběr logů, zálohování konfigurací, terminálový přístup a řadu dalšího.

Správa a bezpečnost

Umíme pro vás nasadit nejžádanější nástroje k zajištění řízení přístupu k síti NAC. Jsme schopni nasadit nástroje pro správu adresního prostoru i pro běžnou orchestraci síťových prvků.

Datová centra

Datacentra pro vás navrhneme, nasadíme a pomůžeme s jejich provozem. Své kompetence stavíme hlavně na produktech Hewlett Packard Enterprise a Fujitsu. Spolupracujeme také se značkami IBM/Lenovo a DELL.

Soustředíme se zejména na technologie:

Článek IXPERTA s.r.o. ze dne čtvrtek 21. prosince 2017

Další články od IXPERTA s.r.o.