logo IXPERTA s.r.o.

Ochrana pro firemní IT musí být stále ve formě

Řešení ochrany nestačí pouze nasadit, ale je nutné je průběžně udržovat. Jako součást našich služeb pro vás zajistíme konzultace k dalšímu rozvoji, nové databáze hrozeb, upgrady a updaty aplikací a úpravy nastavení podle aktuálních potřeb.

IT firemní řešení jsou a budou velmi komplexní a je potřeba je chránit jako celek i jejich jednotlivé součásti. Aby ochrana firemního IT byla účinná, musí být ušita na míru té které aplikaci nebo serveru. Emailový server potřebuje jinou ochranu než uživatelské počítače.

Pokud nekontrolujete, co dělají vaši zaměstnanci s vaší technikou na internetu, riskujete postih dle zákona o trestní odpovědnosti právnických osob. Stejně tak vaše napadené systémy mohou být zdroji útoků do internetu.

Základní přehled služeb IXPERTA pro bezpečný internet a firemní IT:

Pro ochranu internetových serverů

Servery hostující aplikace publikované do internetu jsou vystaveny mnoha škodlivým vlivům.

Pro bezpečné internetové služby

Služby publikované organizací do internetu, jako jsou email, web server nebo extranet musí být zvlášť chráněny před zneužitím.

Pro ochranu perimetru

Firewall představuje první obrannou linii vaší sítě před hrozbami nejen z internetu, ale i z ostatních sítí, které nemáte pod kontrolou. Klasické řešení založené na pravidlech dnes již nestačí.

Článek IXPERTA s.r.o. ze dne pátek 15. prosince 2017

Další články od IXPERTA s.r.o.